VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Tendinţe auto
Octombrie 2006, Nr. 30

Tendinţe auto

Comentează   |   Cuprins

Jeep Cherokee. Reconfirmă poziţia de lider a brandului

Versiunile Cherokee Sport, Limited şi Renegade cu noul motor diesel reconfirmă poziţia de lider a brandului. Jeep îi surprinde pe proprietari, oferindu-le de fiecare dată mai mult decât ei aşteaptă să primească. Noul turbo-diesel cu o putere de 2,8 este combinat reuşit cu cutia de viteze mecanică în şase trepte sau şi mai dinamica cutie automat în cinci trepte. Noua generaţie de automobilele Cherokee arată mai bine pe dinafară şi are un salon mai confortabil. Este perfect pentru o aventură în afara oraşului. Chiar şi mersul pe un drum fără asfalt îţi dau ţie şi pasagerilor o satisfacţie de milioane. Vei împărţi cu Cherokee  bucuria libertăţii şi senzaţia absenţei totale a regulilor şi restricţiilor. Când revii pe asfalt, se va comporta ca o maşină cuminte şi moale… Doar până data viitoare…Este pentru bărbaţii adevăraţi, sigură şi mai de încredere decât cei care se află la volan. Pentru că nu este dirijată de emoţii.Calităţi. Are grijă de cartea ta de credit. Un turbo-diesel econom, de 2,8 cilindri de ultimă generaţie şi cutie de transmisie automat. Sistem Quadra-Track. Design care nu trece neobservat.
Preţ. De la 30.500 USD

De ce Cherokee. Pentru că îţi aminteşte că eşti bărbat, iar concesiile nu sunt pentru tine.


VolksWagen Jetta. Nici Golf, nici Passat

Privită din faţă, eşti sigur că e un Golf. Din spate, zici că e un Passat. De fapt, e un Jetta. Agenţia de publicitate autoare a campaniei noului automobil a lansat sloganul „Noi toţi am crescut. Într-un fel.” Un slogan adresat celor care au mers cu micile Jetta şi care de atunci s-au maturizat, au devenit oameni serioşi, dar au păstrat în suflet elanul tinereţii.

A avut prima ieşire în lume exact un an în urmă, iar primele maşini au venit  în Europa din iulie anul curent. Zilnic, majoritatea celor circa 850 de Jetta care ies de pe conveierul uzinei din Mexic, unde se asamblează, pleacă în SUA.  Această incredibilă popularitate a Jetta în familiile şi firmele americanilor se explică prin  faptul că ei o consideră cea mai vândută maşină în Europa. Din 1980, la apariţia primului model Jetta pe piaţă, americanii au cumpărat peste 2,2 milioane de automobile de acest model. Este un simbol al confortului şi siguranţei. Pe parcursul anilor, Jetta a devenit o legendă purtătoare de noroc pentru Concernul VolksWagen.

Calităţi: Este mai lungă cu 17,8 cm cât predecesorul său (4,5 m.) şi mai înaltă cu 1,3 cm. E mai mare şi mai scumpă. Un bărbat cu business serios şi cu o înălţime la fel de impresionantă – 1,80 m se simte bine atât la volan, cât – şi pe bancheta din spate. Iubeşte combustibilul de calitate şi înghite doar 5,2 litri la 100 de kilometri.

Preţ. De la 15.000 euro.

De ce JETTA. Pentru siguranţă şi tradiţie.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău