VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
ZEGNA la Chişinău
Februarie 2011, Nr. 81-82

ZEGNA la Chişinău

Comentează   |   Cuprins

Strada modei la Chişinău! Alături de „Valentino”, „D&G”, „Moschino” şi alte branduri europene cu renume mondial, se deschide şi boutique-ul „Ermenegildo Zegna”. Un magazin exclusiv pentru bărbaţi cu atitudine, plini de rafinament şi stil.

Ideea face parte dintr-un proiect mai amplu, conceptul căruia presupune transformarea parterului de pe bd. Moscova 2 într-un complex de magazine cu branduri reprezentative, cu o imagine extrem de purternică în lumea modei.
Cristina Butnaru, brand managerul proiectului, consideră că, „la moment, pe piaţa internaţională  ar fi greu de găsit o colecţie prêt a porter mai impresionantă decât „Zegna”, între brandurile pentru bărbaţi. Calitatea extraordinară, preţurile rezonabile şi stilul masculin extrem de matur, ne-a facut să începem negocierile cu această casă de modă. În plus, piaţa locală simte o lipsă de haine pentru bărbaţii de nivel top.”

La Chişinău, „Zegna” contează pe clienţii maturi, care au un stil de viaţă activ şi apreciază calitatea articolelor pe care le poartă. Gazdele îi aşteaptă în magazin mai ales pe politicieni, businessmani, diplomaţi sau, altfel spus, persoanele adepte ale stilului formal, activitatea zilnică a cărora le  impune o ţinută clasică prin definiţie. Asortimentul „Zegna” este unul foarte larg - de la mici bijuterii şi accesorii până la ciorapi. Odată intrat în acest magazin, un bărbat îşi poate găsi aici tot de ce are nevoie pentru o ţinută de mare clasă. 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău