VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Vivodent - Trăieşte zâmbind
Noiembrie 2015, Nr. 136

Vivodent - Trăieşte zâmbind

Comentează   |   Cuprins

Fiind unul dintre primele centre stomatologice private din capitală, VIVODENT şi-a păstrat până astăzi, după 26 de ani de activitate, nivelul superior în domeniu, punând la dispoziție cele mai moderne tehnologii și materiale pentru a îngriji sănătatea pacienţilor într-o atmosferă calmă și de maxim confort.

Istoria fondării Centrului Stomatologic VIVODENT începe cu anul 1989 cu  denumirea „Dans”, mai târziu redenumit ca „Dentis”, iar mai apoi, în 1995, este înregistrat cu numele VIVODENT. VIVODENT de la „VIVO”+ „DENT” – Viaţa unui dinte.

VIVODENT dispune de o echipă de profesionişti care caută în permanenţă să fie la curent cu ultimele cercetări şi metode moderne de tratament stomatologic, participând la cursuri şi congrese internaţionale de specialitate şi mizând pe utilizarea tehnologiilor moderne care permit obţinerea rezultatelor de excepţie în domeniul stomatologic.

Centrul stomatologic oferă astăzi gama completă de servicii stomatologice performante de ultimă generație la cea mai înaltă calitate: tratament, profilaxie, ortodonţie, protetică, viziografie, chirurgie, implantologie, restaurare, estetică dentară.

Să recunoaştem, e o performanţă pentru un centru stomatologic să te facă să te simţi ca acasă atunci când îi păşeşti pragul şi să-ţi înlăture teama prin bunăvoinţa şi profesionalismul personalului, dar şi prin intermediul unei ambianţe relaxate. Iată că pentru Centrul Stomatologic VIVODENT acest fapt a devenit o normă, iar pacienţii ies de aici zâmbind.

Alexandru Smântână Jr.

Administrator

S-a născut la 29 februarie 1984, în Chișinău. A absolvit Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „N. Testimiţanu”, Facultatea de Stomatologie, în 2006. Din 2003, lucrează în cadrul clinicii „Vivodent”, întâi ca asistent medical, apoi ca medic rezident, pentru ca din 2009 să devină medic stomatolog și administrator al centrului. A făcut cursuri de perfecționare în Italia, România, Ucraina, Elveția și Germania.

 


Contacte

or. Chişinău
str. Bucureşti 13/1

tel.:(+373 22) 54-64-00
tel./fax:(+373 22) 20-71-75
mob:+373 060 255 400
+373 079 523 377
e-mail:
receptie@vivodent.md
alexandru.smintina@vivodent.md
marketing@vivodent.md
travel@vivodent.md

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău