VIP Magazin
30 Octombrie 2020
Print
Print
Print
Print
Viggo. The signature of success
Decembrie 2015, Nr. 137

Viggo. The signature of success

Comentează   |   Cuprins

Suntem creatori neastâmpăraţi ai stilului masculin, experți în crearea de costume și experiențe de modă care spun poveștile omului modern. Vrem ca bărbaţilor să le placă ceea ce poartă şi să-şi savureze ținuta fără să o simtă rigidă. Iată de ce investim mult timp și pasiune în a face ținute care se potrivesc fiecărui personaj masculin în parte.

Obiectivul nostru este de a inova și de a descoperi noi perspective în domeniul îmbrăcămintei şi accesoriilor bărbăteşti contemporane. Produsele noastre sunt rafinate în detalii, de înaltă calitate și accesibile. Creatorii din spatele „Viggo” perseverează în a oferi cea mai bună durabilitate, asigurând cea mai înaltă calitate a detaliilor și finisarea fiecărui articol de îmbrăcăminte produs de noi.

Considerăm că fiecare articol de îmbrăcăminte este o promisiune de succes pentru bărbatul contemporan, noi fiind inspiraţi de o gamă bogată de stiluri personalizate și îmbogățite cu o experiență vie a celor mai bune țesături, modele și design.

Suntem pe piaţă aproximativ din anul 2010, când am creat „Ego Fashion” – o reţea de magazine multibrand concentrate pe moda publicului larg, care în scurt timp a devenit un succes pe piață. Curând după aceea, am dezvoltat operațiunile comerciale ale bine-cunoscutului concept „Louis Purple”, împărtăşind dragostea pentru stilul de îmbrăcăminte business elegant, care te pune în evidenţă.

Ne-am adaptat experiența noastră în îmbrăcăminte elegantă, atât gata confecţionată, cât şi făcută la comandă, cu o atenție deosebită la detalii și materiale de calitate pe care le folosim.

Noul brand pe care l-am creat este revigorant, fiind progresiv în multe feluri atunci când vine vorba de a aduce cea mai bună selecție de haine de pe piață. L-am numit „Viggo” – semnătura succesului.

Misiunea noastră de zi cu zi este de a oferi  îmbrăcăminte bărbătească stilată şi distinctă care reprezintă cel mai bun raport dintre calitate și preţ la acest serviciu de pe piaţă. Astăzi piața este plină de articole de îmbrăcăminte din care se poate alege, dar puţine magazine ajută clienţii să-şi creeze un stil unic care să fie doar a lor, în acelaşi timp punând accent pe calitate şi confort.

Alt scop principal este să facem moda de lux accesibilă și ușor de purtat pentru o categorie largă de clienți. Moda nu ar trebui să fie restrictivă și bunul-gust la îmbrăcăminte poate fi cultivat ușor cu ajutorul unor compoziții potrivite.

În plus, consultanții noștri de vânzări sunt, de fapt, consilieri de stil, care îi ajută pe clienți să opteze pentru cele mai potrivite ținute, cu care să-şi completeze garderoba și să-şi sporească succesul social. Consultanții de stil sunt inspiraţi să ofere clienților o perspectivă cu totul nouă:alegerea ținutelor care completează stilul clienţilor și i se potrivesc perfect, şi nu doar cumpărarea unui alt articol de îmbrăcăminte.

Pilonii de bază în construcția brandului sunt cele patru stiluri de îmbrăcăminte, numite linii care duc instinctiv spre succes.

Business Line oferă încredere și degajare. Articolele care fac parte din această linie sunt concepute pentru a crea un sentiment de gratificare instantanee și confort combinate cu un stil perfect.

Contemporan Line înseamnă rafinament ușor în aranjare. Această linie ţine de confecţionarea costumelor la comandă ce accentuează funcţionalitatea şi lejeritatea, stilizată într-un mod lipsit de extravaganță pentru bărbatul relaxat, dar motivat și hotărât în acelaşi timp. 

Ceremony Line oferă un stil lejer în mod elegant.O gamă largă de costume elegante sunt create pentru a fi plăcute și pentru a se potrivi celor mai fine și rafinate gusturi. Am studiat tendințele vestimentare la ceremonii sau nunți an de an și regulile nescrise ale fashioniștilor pentru a crea această linie, în care ușurința de purtare este esențială, iar culoarea și textura o înfrumuseţează impecabil.

Tailoring înseamnă măiestria confortului. Avem experiență în construirea de la zero a unor costume unice pentru bărbaţii inteligenţi și ambiţioşi de astăzi. Stilul lejer sau relaxat este ceea ce caracterizează serviciul nostru de confecţionare la comandă, care se bazează pe atenția noastră fină la detalii și potrivirea perfectă cu linia corpului. Rezultatul final este o ținută completă cu un gust rafinat, care evocă profesionalism și experienţă.

Privim colecțiile noastre ca pe niște capodopere de stil, iar pentru a le crea, procurăm cele mai bune țesături dintr-o selecție de furnizori de încredere, cum ar fi Dormeuil, Vitale Barberis Canonico, Holland and Sherry, Lanificio F. Lli Cerruti, Guabello şi Fratelli Tallia di Delfino.

De aceea eleganța veşnică, mereu la modă, și versatilitatea costumelor „Viggo” au în spate secole de experienţă în croitorie italiană, tradiţie britanică și rafinament franţuzesc, toate îmbrățișând un absolut respect pentru fibrele de înaltă calitate şi creativitate.

Cunoştintele şi experienţa noastră provoacă astăzi un nou început curajos, făcând ca un vis să devină realitate: găsirea echilibrului perfect între stilurile masculine pe care le adorăm și realitatea situațiilor din viața cotidiană.

 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău