VIP Magazin
28 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
Viaţa îţi zâmbeşte cu Dr. Ungureanu!
Noiembrie 2015, Nr. 136

Viaţa îţi zâmbeşte cu Dr. Ungureanu!

Comentează   |   Cuprins

Povestea stomatologiei „Dr. Ungureanu” a început acum șapte ani, când dr. Ghenadie Ungureanu, campion al prestigiosului premiu naţional și internaţional „Violoncelul de Aur (Prizma Champion)”, a luat iniţiativa de a aduce pe piaţa Republicii Moldova servicii stomatologice premium, conform standardelor internaţionale.

Încă din primul an de la deschidere, numărul de cereri din partea pacienţilor a crescut considerabil, ceea ce a condus la extinderea cabinetului şi transformarea acestuia în una dintre cele mai bune clinici stomatologice din Chişinău. Din dorinţa de a se apropia tot mai mult de nevoile pacienţilor, fondatorul Ghenadie Ungureanu a mizat mereu pe inovaţie. Din acest motiv, tehnologiile de ultimă oră, certificatele anuale, echipa cu specialişti pregătiţi la cel mai înalt nivel şi serviciile de calitate reprezintă piatra de temelie a clinicii, dar şi motivul pentru care cabinetul a avut parte de o stabilitate constantă de-a lungul anilor.

Prestăm servicii profesioniste și de o calitate ireproșabilă: profilaxie (curăţirea dinţilor, periaj (Air-flow), terapie (restaurări fotopolimerice), endodonţie (tratamentul canalelor), chirurgie (extracţii, rezecţii apicale, implantologie), paradontologie (chiuretaje, gingivoplastie), estetica dentară (restaurarea estetică a dinţilor frontali, albire, bijuterii), terapie pediatrică (tratamentul dinţilor de lapte, extracţii), ortopedie (protezarea coroniţelor metalo-ceramice, zirconiu, proteze), ortodonţie (îndreptarea dinţilor, plăcuţe, bracket sistem Damon).

Dorinţa noastră este să devenim clinica familiei dumneavoastră. Pentru noi, pe primul plan sunt oamenii, pentru că și noi suntem oameni!

Vă mulţumim că ne-aţi ales. 

„Dorinţa noastră este să devenim  clinica familiei dumneavoastră”

 Echipa noastră medicală este una tânără și dinamică. A îmbrăţişat un nou stil de lucru, concentrat pe pregătirea teoretică și practică de excepţie, obţinută prin participarea la stagii de perfecţionare susţinute de liderii în respectivele domenii. În acest fel, fiecare pacient poate fi sigur că beneficiază cel mai bun tratament şi de cea mai bună rezolvare pentru problema sa.

 

or. Chișinău, 
bd. Decebal 91. Nr 29, MD-2013
Tel / Fax:0-22-63-81-81
Mob: 0794433437; 069988138
Facebook: Clinica Stomatologică 
„Dr. Ungureanu”
E-mail: [email protected]
Site: www.ungureanu.md
Program: Luni-Vineri: 9:00-19:00
Sâmbătă: 09-15:00
Duminică: zi liberă
Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău