VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Un fragment din Amazon în noua colecţie toamnă-iarnă Irka Shoes
Octombrie 2015, Nr. 135

Un fragment din Amazon în noua colecţie toamnă-iarnă Irka Shoes

Comentează   |   Cuprins

Jocuri de printuri şi piele, diverse elemente în armonie cu tendinţele acestui sezon, stil şi feminitate, combinaţii de culori şi forme, un suflu nou şi multă inspiraţie, acestea se regăsesc în noua colecţie de încălţăminte Irka Shoes pentru sezonul toamnă-iarnă.( Text: Iuliana Mămăligă, Foto: Eva Elena)

 Inspirată din lumea misterioasă a Amazonului, colecţia aduce pe podiumul tendinţelor printul de reptilă şi pielea naturală. Cizme care acoperă discret genunchiul sau botine ce inspiră seducţie şi putere completează perfect noua gamă de încălţăminte „Irka Shoes”.

Culori de maro, negru, gri, kaki, combinaţii color block se regăsesc armonios în modelele semnate de Irina Calancea. Create special pentru diverse ocazii, stiluri şi temperamente, noua colecţie îmblânzeşte spiritul faunei din jurul celui mai aventuros râu din lume, exprimată prin cele mai inedite încălţări.

Irina a optat şi pentru un strop de originalitate prin adăugarea unor elemente care să participe la conceperea unor perechi de cizme sau botine cu adevărat unice –  şireturi, franjuri, aplicaţii metalice.

Noua colecţie Amazon semnată Irka Shoes include încălţăminte pentru orice femeie care vrea să cucerească inimi, priviri şi aprecieri!

 

Adresa: str. Vasile Alecsandri 117
Tel: 069678357;
 Facebook: https://m.facebook.com/irkashoeshandmade    https://m.facebook.com/IrkaShoes

 

 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău