VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Twin Set Autumn Story
Septembrie 2015, Nr. 134

Twin Set Autumn Story

Comentează   |   Cuprins

Accesibilitate, spirit practic, indepen­denţă… Toţi acești termeni definesc brandul „Twin Set Simona Barbieri”, care se potrivește perfect fetelor și femeilor moderne. Iată care este părerea uneia dintre ele, modelul Ala Botnari, care, cu mult timp în urmă, a devenit devotată mărcii italiene:

„Noua colecţie este una de impact și inspiră multă independenţă, în opinia mea. Bluze universale și rochii cu inserţii din dantelă, jachete alungite, pantaloni chino și blugi decoloraţi, pulovere voluminoase, fuste lungi și paltoane din lână… eu pot face cu ușurinţă combinaţii zilnice între ele. Mai mult decât atât, s-au folosit culori din paleta mea preferată – caramelă, gri, nuc, vin, bej, cupru, o combinaţie clasică de alb și negru. Calitatea confecţiilor este de primă clasă.”

Proprietara brandului „Simona Barbieri”, care e, de fapt, sufletul creativ al acestui nume, creează colecţii într-un stil romantic, condimentate cu nuanţe aprinse și sex-appeal. Diferite tipuri de tricotaje, printuri și linii, dantelă și broderii sunt mixate în creaţiile „Simona Barbieri”, îmbinând cu o deosebită măiestrie romantismul și actualitatea, munca manuală și noile tehnologii. 3530188.jpg

Style&organisation: Olia Stepanenco
Foto: fotoroom.md. Look: Institut Kerastase by BERD'S

// Twin Set Simona Barbieri // FW’15-16

// capitolul I

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău