VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Twin Set Autumn Story, Capitolul III
Noiembrie 2015, Nr. 136

Twin Set Autumn Story, Capitolul III

Comentează   |   Cuprins

O gamă coloristică liniștită și caldă, o cantitate minimă de accesorii, croiala simplă și numai stofe naturale, acestea sunt ingredientele ce stau la baza stilului marca TWIN SET SIMONA BARBIERI, pe care îl putem numi „lux în viața cotidiană”. De fiecare dată, acest brand s-a evidențiat printr-o calitate impecabilă și simțul italian al formelor și proporțiilor, ceea i-a adus popularitatea în întreaga lume.

Rochiile din această colecție vor fi pe placul oricui: și rochii mini romantice, și piese mai extravagante, și unele cu decolteuri adânci, și înflorate, și din bumbac, și dantelate. Trei dintre ele, una mai elegantă și potrivită pentru ocazii de seară, a doua mai romantică și de zi/casual, iar ultima – mai îndrăzneață și senzuală, au fost probate de Viorica Nagacevschi, notarul renumit și pur și simplu o femeie frumoasă.

Colecția toamnă-iarnă a brandului propune un gen de experiență enologică de adulmecare a varietății culorilor din lumea vinului și spirtoaselor (wine & spirits). Ținutele colecției, emoționale și speciale, totodată practice și versatile, scot în evidență culorile tomnatice ce se regăsesc în nuanțele de vinuri și lichioruri: rose, merlot, irish coffe, cognac. Punctul forte al colecției reprezentând revenirea legendare țesături din mătase și cașmir, cât și la alegerea bogată de mantouri și geci pentru o iarnă confortabilă.

Viorica Nagacevschi: „Principala trăsătură a noii colecții este universalitatea. Designerul Simona Barbieri propune un amestec de haine de gală cu piese în stil casual, iar puloverul tricotat oversize completează rochia din dantelă delicată, asortată la niște pantofi mai duri din piele „îmbătrânită”. Această variantă este bună pentru fiecare zi sau seară și își va găsi un loc perfect în garderoba mea. Nuanțele, croiala, calitatea finisajelor, lungimea – toate mi se potrivesc.”

 

Stil&organizare: Olia Stepanenco

Foto: Fotoroom.md

MUAH: Institutul Kerastase by Berd’s

 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău