VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Trei ani de zbor în lumea  magiei cu Raquette
Iulie 2015, Nr. 132-133

Trei ani de zbor în lumea magiei cu Raquette

Comentează   |   Cuprins

Când intri în showroomul lor, aflat în centrul vechi al oraşului într-o clădire cu o istorie seculară, simţi că ai păşit într-o lume în care timpul se scurge mai lent. Arome delicate de levănţică te întâlnesc chiar în prag, iar din salonul încăperii desluşeşti subtil acorduri melancolice de muzică franţuzească. Ușile de culoare lila și tavanele înalte conturează o imagine plină de măreţie, iar atmosfera este magică, împletindu-se perfect cu ţinutele fine ce atârnă cuminţi pe umerașe.

vip%20maison.psd

Dintr-un birou se aud glasuri ce discută noua colecţie, iar în salonul alăturat, după un paravan vintage, o doamnă probează o rochie pastel zâmbind încântată. În jur sunt expuse tot felul de rochii, din tul, mătase, crep, șifon, rochii cum nu mai găsești la noi. Într-o altă sală se găsesc diverse ţinute casual-glam, din stofe naturale, cu structuri interesante și imprimeuri exotice, cu un design cool, un stil effortless și o croială minimalistă.

Pe mese observi câteva schiţe rătăcite, care te intrigă instant, iar alături te învăluie aroma florilor, mereu prezente în Maison Raquette, ce încântă privirea cu cele mai diferite forme și culori.

Pe Violette, una dintre cele două minţi creative de la Casa de Modă „Raquette”, ziua o găsim la atelierul ei de creaţie, unde iau naștere cele mai nobile gânduri și idei în materie de design.
Tot acolo ea alege stofele care o inspiră, elaborează cromatica fiecărei colecţii și alege cele mai potrivite tipare. Ulterior, schiţele ajung la fabrică, unde o echipă dedicată de specialiști le transformă în magie.

Între timp, Dana, cealaltă jumătate creativă a brandului, elaborează un nou concept de campanie publicitară în biroul ei din showroom, discutând cu fotografi, modele, stiliști, redactori de la reviste și reporteri TV despre povestea colecţiei și mesajul pe care aceasta îl va transmite publicului la lansare. Iar după ce itemii colecţiei ajung de la fabrică în showroom, împreună cu toată echipa de campanie, se filmează lookbookul, cel pe care atât de mult îl așteaptă fiecare clientă „Raquette” la început de sezon.

Mama fetelor e cea care are grijă de clienţii magazinului, de cele care vin aici în căutarea rochiei perfecte, încercând să le provoace zâmbete și încântare atunci când le oferă să „guste” din ţinutele „Raquette”. Tot ea are grijă ca piesele aduse în showroom să corespundă celor mai înalte standarde de calitate, iar fiecare haină trece o verificare minuţioasă prin ochii ei. Calitatea este cea care încununează „opera” creată la Maison Raquette.

În general, munca la o casă de modă e mult mai complicată decât își poate imagina un consumator. Zilele echipei „Raquette” sunt pline de activităţi, fiind împărţite între showroom, atelier şi fabrică, iar fiecare zi aduce noi provocări.

Piesele create aici pornesc de la un stil de zi, potrivite orelor de birou sau ieşirilor la cafea, şi se îndreaptă apoi către lookuri stylish şi elegante, pentru ieşiri de seară. La „desert”, se „servesc” cele mai fine rochii de mireasă, deosebite printr-un stil sofisticat de simplu și rafinat.

Micile detalii distinctive inserate în colecţiile „Raquette” sunt calitatea stofelor, designul original și versatilitatea produselor.

La Raquette se creează pentru femeia care se bucură de fiecare zi din viaţa ei.

La Raquette se găsește totul pentru o existenţă frumoasă.

La Raquette se întâmplă magia.

Iată ce creează cele două surori de trei ani încoace.

Astăzi, ele nu-și imaginează viaţa fără noua lor casă – Raquette. 

MAISON RAQUETTE
str. Kogălniceanu, 54
GSM: +069 4444 96
www.iloveraquette.com


Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău