VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Tradiţional and modern
Octombrie 2013, Nr. 113

Tradiţional and modern

Comentează   |   Cuprins

 

Perioada rece vine cu noutăţi în materie de coafuri. Hair-stilişti de top împărtăşesc noi secrete „din culise” pentru a capta farmecul toamnei în 2013.

Pe podiumurile de modă, dar şi pentru petrecerile de sezon, stiliştii au zis „bis” împletiturilor ce au invadat catwalkurile în sezonul cald. Aşa că dacă ai învăţat bine lecţia, ar fi cazul să te bucuri în continuare de versatilitatea acestui trend.

În acest sezon, tot ce e tradiţional este la modă. Iar lookul cu împletituri se încadrează perfect în această cerinţă. Un stil nemuritor, învăluit de un aer vintage, amintindu-ne de perioadele foarte feminine. Cunoscutele coafuri de cosânzene, alături de nişte suviţe rebele, creează impresia unui look vaporos, fără constrângeri.Pregăteşte-te de petrecerile sezonului adoptând un look stilat. Părul împletit în creştet, modele de spic sau coada de peşte capătă noi dimensiuni în sezonul toamnei, oferind definire şi eleganţă stilului tău.

Pentru a-ţi transforma părul într-o împletitură iconică pe care să o decorezi cu accesorii cu iz de toamnă, trebuie să creezi o cărare pe mijloc sau într-o parte, iar apoi să masezi împletitura pentru a se textura. O altă creaţie enigmatică, învăluită într-un mister personalizat, este împletitura strânsă la spate care necesită o tapare uşoară în creştet. Poţi strânge părul într-o parte, într-o coadă, astfel încât creaţia să urmărească perfect linia capului. Vârfurile le poţi încreţi cu un ondulator subţire.

În topul preferinţelor se menţine şi coada franţuzească în variantă inversată. Spicul de grâu începe de la ceafă în sus, iar în creştet este prins artistic vârful cozii.

Make-upul autumnal va fi unul cald, radiant, în tonuri preluate din paleta apusului de soare şi a nuanţelor tomnatice. Astfel, ai o mulţime de variante să pui accentul pe feminitatea şi frumuseţea ta naturală.

Descătuşează-ţi fantezia! În materie de împletituri, totul este permis – răsucite la spate, stilizate şi cât mai originale. În acest sezon, este simplu să fii şic!

Chişinău, str. Natalia Gheorghiu, 30. Tel.: 068 002 449
E-mail: andreicocieru@gmail.com

(Text: Daniela Caraiman. Hair-stylist: Andrei Cocieru. Make-up: Livia Cirimpei. Foto: Ellene Mocrii. Vestimentaţie: Casa Cristea)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău