VIP Magazin
13 Decembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Top 7 destinaţii de vară - Sky Land
August 2012, Nr. 99

Top 7 destinaţii de vară - Sky Land

Comentează   |   Cuprins

„Sky Land” Camping & Resort este un complex hotelier turistic de talie europeană ce oferă un amplu spectru de servicii, fiind situat în imediata apropiere a capitalei. Aici respiraţi aer curat, îmbătător, şi aveţi la dispoziţie servicii bine chibzuite şi confort european. Complexul dispune de oportunităţi ideale atât pentru distracţii active, cât şi pentru relaxare şi degajare, precum şi pentru organizarea evenimentelor corporative şi private.

Localizare: Complexul „Sky Land” este situat într-o zonă liniştită, în mijlocul naturii, la 12 km de capitală, în raionul Criuleni, între localităţile Goeni şi Hruşeva, la 2 km de la răscrucea Orhei, paralel cu şoseaua Poltava.

Suprafaţa totală: 3,5 ha

Capacitate: 50 de locuri

Facilităţi. Pe teritoriul „Sky Land” funcţionează un complex hotelier cu o capacitate maximă de 50 de locuri. În zilele toride de vară vă puteţi răcori în parcul acvatic, care include piscină pentru adulţi şi pentru copii, tobogane acvatice, zonă de agrement, vestiare pentru femei şi pentru bărbaţi. La piscina pentru adulţi funcţionează şi un bar, aşa că nu trebuie să faceţi un drum în plus pentru o băutură răcoritoare. Puteţi opta pentru un grătar pe teritoriul pentru picnicuri, dotat cu foişoare confortabile. Pentru copii, funcţionează o zonă separată, cu teren de joacă, complex sportiv şi parcul „Poiana din poveşti”. La solicitarea oaspeţilor, se pot organiza şi alte activităţi – călărit, paintball, ATV, minifotbal ş.a. Parcarea auto şi întreg teritoriul complexului dispun de pază şi supraveghere video.  

Bucătăria: Pe teritoriul complexului funcţionează restaurantul „Casa Berii”, cu bucătărie naţională şi europeană, bucate la grătar şi la tigaia fierbinte, precum şi un meniu special pentru copii.

Public ţintă: Oricine îşi poate găsi o ocupaţie pe plac la „Sky Land”, indiferent de preferinţe, caracter şi posibilităţi. Mai mult decât atât, aici poţi veni pentru odihnă în privat, cu familia, sau pentru petreceri mai mari, private sau corporative, seminare, traininguri şi conferinţe.

Preţuri:
Cameră dublă – 85 € (luni-joi), 90 € (vineri-duminică)
Cameră cvadruplă – 120 € (luni-joi), 133€ (vineri-duminică)
Cameră pentru familie – 130 € (luni-joi), 143 € (vineri-duminică)
Cameră-lux – 160 € (luni-joi), 173 € (vineri-duminică)
Intrarea la aquaparc adulţi – 150 de lei (luni-joi), 250 de lei (vineri-duminică)
Intrarea la aquaparc pentru copii 5-14 ani – 50 de lei (luni-joi), 100 de lei (vineri-duminică) (copiii până la 5 ani – gratuit)
Foişor mic la piscină – 500 de lei (luni-joi), 700 de lei (vineri-duminică)
Foişor mare la piscină – 600 de lei (luni-joi), 800 de lei (vineri-duminică)
ATV – 50 de lei pentru un cerc
Teren pentru minifotbal – 250 de lei/oră
Teritoriu de joacă pentru minifotbal – 250 de lei/oră  

R. M., r. Criuleni, s. Gruşevo
Tel.: +373 22 926808. Mob.: +373 68500808
www.skyland.md
administrator@skyland.md

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău