VIP Magazin
15 Decembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Top 7 destinaţii de vară - Rai Project
August 2012, Nr. 99

Top 7 destinaţii de vară - Rai Project

Comentează   |   Cuprins

„Rai Project” e unul din puţinele locuri unde puteţi să mergeţi împreună cu familia pentru a vă relaxa savurând din răcoarea piscinei, bucate delicioase şi băuturi răcoritoare. Pentru asta, nici nu trebuie să părăsiţi oraşul pentru că „Rai Project” este situat într-o zonă accesibilă (ajungeţi uşor inclusiv cu transportul public). Găsiţi aici confort şi servicii diverse la cel mai înalt nivel.

Localizare: „Rai Project” se află pe teritoriul clubului de fitness „Niagara Fitness Club”, de pe str. Ghidighici 5. Situat în sectorul Buiucani (raionul Sculeni), într-o zonă verde şi în apropierea lacului, localul are avantajul de a oferi oaspeţilor săi un mediu retras, calm şi liniştit, fără a părăsi oraşul.

Capacitate: 80 de şezlonguri şi 100 de locuri la mese.

Facilităţi: „Rai Project” oferă cea mai bună soluţie pentru cei care vor să se răcorească în timpul verii – o piscină de 20 m lungime şi 8 m lăţime, aceasta fiind înconjurată de brazi albaştri care asigură un aer curat şi răcoros. Este un loc perfect pentru câteva ore de bronz şi relaxare alături de prieteni sau familie. În plus, localul se află pe teritoriul „Niagara Fitness Club”, astfel încât doritorii de a face sport pot economisi din timp, evitând deplasările într-o altă zonă a oraşului.

Bucătărie: Oaspeţii localului au parte şi de un meniu variat, cu bucate delicioase la grătar, garnituri, salate, deserturi pe placul oricui, dar şi o vastă gamă de băuturi alcoolice de producţie locală şi de import. Atracţia restaurantului o constituie meniul de bere proaspătă şi rece, pentru toate gusturile şi gustările specifice - raci, crevţi, calmari şi alte bunătăţi. Toţi oaspeţii sunt întâmpinaţi cu un cocteil,  iar la comandarea unui fel de mâncare, primesc o halbă de bere sau de cvas, la alegere, din partea partenerului, compania „Efes”.

Preţuri:
Plata se efectuează pentru o zi
Copii 7-14 ani – 100 de lei
Adulţi – 150 de lei (luni-vineri), 200 de lei (sâmbătă, duminică)

R. M. , Chişinău, str. Ghidighici, 5
Tel.: 068 088 198

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+1°