VIP Magazin
13 Decembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Top 7 destinaţii de vară - Pensiunea turistică „La Hanul lui Vasile”
August 2012, Nr. 99

Top 7 destinaţii de vară - Pensiunea turistică „La Hanul lui Vasile”

Comentează   |   Cuprins

Situată în apropierea capitalei, într-un splendid cadru natural, pensiunea turistică „La Hanul lui Vasile” oferă cazare la cele mai înalte standarde de confort, bucate tradiţionale moldoveneşti pentru toate gusturile şi numeroase posibilităţi de petrecere a timpului liber. Pensiunea e înconjurată de un lac natural şi o fâşie de sălcii, care creează un peisaj uimitor şi un mediu perfect pentru a evada din zăpuşeala oraşului în toiul verii.

Localizare: Pensiunea este situată în satul Tohatin, la 3 km de capitală, pe traseul spre Vadul-lui-Vodă, într-o zonă liniştită, în mijlocul naturii. Este accesibilă atât cu transportul personal, cât şi cu cel public.

Capacitatea: Restaurantul are o capacitate maximă de 160 de persoane. Terasele de vară oferă spaţiu pentru 300 de persoane, iar cele de iarnă cu cămin au o capacitate maximă de 50 de persoane.  

Facilităţi: Pe teritoriul pensiunii sunt amenajate mai multe terase cu capacitatea de la 2-4 persoane până la 300 de oameni, pentru festivităţile mai mari. Foişoarele situate pe lac sunt un refugiu excelent pentru zilele toride de vară. Pentru cazarea oaspeţilor, „La Hanul  lui Vasile” propune cinci căsuţe de lemn, fiecare pentru câte două persoane, precum şi nouă numere de hotel duble. Toate sunt dotate cu paturi matrimoniale, baie, TV. Doritorii de a se răsfăţa pot alege una din cele patru camere VIP – odăi spaţioase, cu vedere spre lac şi toate facilităţile. Pentru amatorii pescuitului, pensiunea turistică „La Hanul lui Vasile” oferă o păstrăvărie, iar copiii îşi vor găsi ocupaţia preferată pe terenul de joacă special amenajat pentru ei.

Bucătărie: Bucătarii iscusiţi ai restaurantului „La Hanul lui Vasile” vă propun un meniu tradiţional cu o gamă vastă de bucate delicioase. Găsiţi aici bucate din carne şi peşte, fructe, legume şi cele mai savuroase deserturi, potrivite atât pentru o cină romantică în doi, o petrecere cu prietenii sau familia, cât şi pentru evenimente corporative mari.

Public ţintă: Majoritatea persoanelor care vin la această pensiune turistică sunt locuitori ai capitalei, care îşi doresc să se relaxeze departe de aglomeraţia oraşului, dar şi străini care vor să descopere frumuseţea naturii autohtone şi savoarea bucatelor noastre tradiţionale.  

Preţuri:
Căsuţă de lemn – 1000 de lei/camera
Număr dublu – 1000 de lei/camera
Număr VIP – 1200 de lei/camera
Preţurile includ cazarea pe o noapte şi micul dejun.

R. M., mun. Chişinău, com. Tohatin
Tel: +373 22 387977. Mob.: +373 69173730
www.hanulluivasile.md
hanul_lui_vasile@mail.ru

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău