VIP Magazin
13 Decembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Top 7 destinaţii de vară - GOA Territory
August 2012, Nr. 99

Top 7 destinaţii de vară - GOA Territory

Comentează   |   Cuprins

GOA Territory şi-a început activitatea la 12 iunie 2009, având în dotare două piscine, una pentru maturi şi una pentru copii, un bar şi o bucătărie cu capacitatea de a deservi circa 200 de oameni pe zi. Pentru că din primul an a devenit o atracţie foarte populară, localul s-a dezvoltat intens, oferind astăzi o gamă vastă de distracţii şi activităţi pentru cei care îşi doresc să se relaxeze departe de aglomeraţia şi temperaturile mari din oraş.  

Localizare. Localul este situat în apropierea capitalei, pe malul drept al lacului Ghidighici, lângă satul Vatra. Este uşor accesibil pentru toată lumea, indiferent dacă ai maşină sau te deplasezi cu transportul public.

Capacitatea: 1000 de persoane, zi şi noapte.

Facilităţi. „GOA Territory” dispune de două piscine pentru adulţi şi două pentru copii, 800 de şezlonguri, patru terase, care au, la un loc, 400 de locuri, două bucătării – una tradiţională şi una bistro, şi patru baruri, dintre care unul chiar în piscină. Pentru persoanele care preferă odihna activă, la dispoziţie sunt un teren de volei pe plajă, un teren de rugbi şi tir, iar copiii se pot distra pe tobogane şi alte tipuri de atracţii. Pentru petrecăreţi, la GOA se organizează în permanenţă petreceri tematice, cu DJ invitaţi din Moldova şi de peste hotare.

Bucătărie. La „GOA” ai de ales între două tipuri de bucătării – tradiţională şi bistro. Poţi savura felul întâi sau doi, salate, frigărui, pizza sau mâncare fast-food, precum şi o gamă vastă de băuturi alcoolice sau răcoritoare. De asemenea, poţi alege să te îndulceşti cu unul din deserturile oferite de local.

Public ţintă. Datorită preţurilor accesibile şi ofertei diverse de activităţi şi facilităţi, aici pot veni persoane din diferite categorii sociale, cu diferite activităţi şi interese. Indiferent dacă vrei să te bronzezi, să înoţi, să faci sport sau să te relaxezi departe de aglomeraţia cotidiană a oraşului, la „GOA Territory” găseşti ceea ce îţi trebuie.

Preţuri:
80 de lei pe zi, de luni până vineri
130 de lei pe zi, sâmbătă şi duminică
40 de lei pe zi pentru copii de 3-7 ani
Copiii până la 3 ani – gratuit
Şezlong – gratuit

Republica Moldova, Ghidighici
www.goa.md
info@goa.md
Tel.: +373 60158158

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău