VIP Magazin
13 Decembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Top 7 destinaţii de vară - Forest club
August 2012, Nr. 99

Top 7 destinaţii de vară - Forest club

Comentează   |   Cuprins

Gazda „Forest Club”, Vladimir Maiduc, a descoperit aceste locuri mai mulţi ani în urmă, când venea încoace cu prietenii. L-au uluit dintotdeauna pădurile din jur, frumuseţea peisajelor, liniştea, aerul nemaipomenit. E adevărat  că a început să viseze la cum ar fi dacă ar construi aici ceva unde ar reveni cu plăcere măcar în weekenduri.

În ciuda opiniei că poliţiştii nu sunt în stare de nimic, (iar Vladimir este fost vice-comisar de Chişinău, persoană influentă în instituţiile de interne), omul a învăţat din ce e făcută piatra şi cimentul, iar peste şapte ani a început să primească vara clienţi la piscină, iar iarna – la focul din cămin şi o cană cu vin fiert. În doar trei ani, „Forest Club” a devenit o staţiune cu patru piscine, căsuţe de dormit şi o zonă rezervată pentru petreceri. S-a schimbat un singur lucru – se vede mai rar cu prietenii pentru nu mai are atâta timp ca altă dată…

Localizare. „Forest Club” este situat într-o zonă liniştită, împrejmuită de păduri, departe de orice aglomeraţie urbană sau traseu rutier, deci departe de gălăgie şi poluare. Îl găsiţi în raionul Ialoveni, satul Cărbuna, la 35 de km de Chişinău.

Capacitate. Până la 600 de locuri.

Facilităţi. Astăzi, pe teritoriul staţiunii „Forest Club” te poţi răcori în cele patru piscine pentru maturi şi pentru copii, precum şi în lacul cu apă din izvor, adânc de 4m, sau în duşurile de vară. Mai găsiţi aici terase în aer liber, cu o capacitate cuprinsă între 8 şi 120 de locuri, şi un restaurant cu două săli, una mică, de 30 de locuri, şi una mare, pentru 100 de persoane. Asta pentru cazul în care vreţi să veniţi la „Forest Club” pentru o petrecere cu mai mulţi invitaţi. Sau, dacă v-aţi gândit la un botez sau cununie, proprietarul a ridicat şi o bisericuţă din lemn ca ceremoniile să fie complete. În timp ce adulţii sunt ocupaţi, copiii se pot distra pe terenul lor de joacă. În caz de necesitate, pe teritoriu funcţionează un punct medical, parcarea auto pentru oaspeţi este păzită şi tot teritoriul este supravegheat video. De securitatea şi confortul oaspeţilor are grijă o echipă de 40 de angajaţi.
 
Bucătărie. Pe teritoriul „Forest Club” nu se permite accesul cu mâncarea sau băutura proprie, dar asta nu e o problemă, pentru că bucătarii restaurantului gătesc delicios. Puteţi savura mâncare tradiţională, din produse ecologice, procurate de la ţăranii din localităţile din apropiere – plăcinte, zeamă, peşte, mămăliguţă şi multe alte bunătăţi, ce se „asortează” de minune cu băuturile recomandate de chelnerii care ştiu ce cu ce merge.

Public ţintă. Aici sunt întotdeauna binevenite persoanele care preţuiesc odihna de calitate. Localul este nerecomandat celor care vin cu pârjoalele în buzunar şi berea de acasă!

Preţuri.
200 de lei – intrarea pentru maturi
100 de lei – intrarea pentru copiii de 5-14 ani (copiii mai mici de 5 ani intră gratis)
60 de euro pe noapte – căsuţă cu o cameră, baie şi living
80 de euro pe noapte – căsuţă cu două camere, baie şi living.

R. M. r. Ialoveni,
s. Cărbuna
www.forestclub.md
info@forestclub.md
Tel.: +373 79917777, +373 79885555

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău