VIP Magazin
13 Decembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Top 7 destinaţii de vară - Complexul Hotelier „Prezident”
August 2012, Nr. 99

Top 7 destinaţii de vară - Complexul Hotelier „Prezident”

Comentează   |   Cuprins

Istoria Complexului Hotelier „Prezident” începe cu 10 ani în urmă, când un cuplu cu multă ambiţie şi aspiraţii şi-a construit visul de a oferi chişinăuienilor o gamă  variată de servicii de cazare, alimentare şi recreere la cel mai înalt nivel, chiar la ei acasă. Mergând într-o călătorie de afaceri la Oradea, au fost cazaţi într-un hotel de tip boutique în afara oraşului. Acolo s-a născut ideea de a face ceva similar, dar cu precădere mai bun acasă.

În 2007 au fondat compania, care are în logotip trei diamante, care corespund celor trei copii ai lor, simbolizând unitatea unei afaceri de familie. Transformarea visului în realitate a durat trei ani şi jumătate, iar la 27 mai 2011 complexul şi-a deschis larg uşile pentru oaspeţi.

Localizare: Hotelul se află la doar 2 minute distanţă de Porţile Oraşului sau Aeroportul Internaţional Chişinău, într-o zonă ecologică, unde beneficiaţi de linişte şi aer curat.

Capacitatea: Hotel „Prezident” cuprinde 5 niveluri cu 25 de numere Standard, Semilux, Lux şi Suite.

Suprafaţa: 1 ha.

Facilităţi. Aici chiar aveţi de unde alege: restaurant, cramă, terasă, terasă privată cu beci, piscină sezonieră, zona wellness cu saună persiană şi japoneză. Recent, Complexul Hotelier „Prezident” a lansat un spaţiu de joacă pentru copii separat şi un cort de tenis profesionist. Spaţiile verzi învecinate oferă o atmosferă pură şi aer curat în permanenţă. Piscina în aer liber este soluţia perfectă pentru a scăpa de căldură şi aglomeraţie. Aceasta are o lungime de 25 de metri şi o lăţime de la 14 la 16 metri şi este dotată cu cascade de masaj, jacuzzi şi apă cristalină, trecută prin câteva niveluri de purificare. Atracţia principală o constituie barul care vă permite să comandaţi băuturile preferate fără a părăsi piscina. Şezlongurile, prosoapele şi accesul la duşuri sunt incluse în preţul unei zile de odihnă la piscină.

Bucătărie. La „Prezident” aveţi ocazia să gustaţi bucate delicioase din mai multe bucătării. Restaurantul în stil neoempire din incinta hotelului are o capacitate de circa 140 de locuri şi oferă un meniu variat al bucătăriei naţionale, europene şi japoneze. Crama este una dintre cele mai frumoase, dar şi reprezentative locaţii ale Complexului Hotelier „Prezident” şi propune un meniu autohton complet, de la binecunoscuta mămăligă cu brânză şi murături până la cele mai sofisticate doleanţe ale vizitatorilor. Terasa „Prezident” poate găzdui până la 200 de persoane, adăpostindu-vă de arşiţa verii. Barmanii vă vor servi cocktail-uri răcoritoare, iar chelnerii – bucate uşoare din bucătăriile europeană, japoneză sau moldovenească.
 
Public ţintă. Datorită unei game atât de vaste de servicii oferite, Complexul Hotelier „Prezident” este vizitat cu regularitate de  clienţi diverşi – turişti de business, amatori sau de tranzit, delegaţii oficiale, diplomaţi, dar şi oameni simpli, care vin aici să se relaxeze şi să se răcorească sau pur şi simplu să-şi petreacă timpul liber într-o ambianţă plăcută alături de persoanele dragi.

Preţuri: Piscina – 150 de lei (luni-joi)/250 de lei (vineri-duminică)
Sauna „Persia” – 25 Euro/h, minim 2h, maxim 8 persoane
Sauna „Japonia”, Jacuzzi – 35 Euro/h, minim 2h, maxim 8 persoane.  

R. M., or. Chişinău, bd. Dacia 58/5
www.hotelprezident.md
reservation@hotelprezident.md
Tel.: +373 22 625 000
Mob.: +373 60 525 000

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău