VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top 7 destinaţii de vară - Agropensiunea „Butuceni”
August 2012, Nr. 99

Top 7 destinaţii de vară - Agropensiunea „Butuceni”

Comentează   |   Cuprins

Agropensiunea „Butuceni” şi-a deschis porţile pentru vizitatori în 2008. Ideea i-a venit proprietarului Anatol Botnaru, care, călătorind prin România şi văzând pensiunile de acolo, şi-a pus ţelul de a crea un spaţiu ce ar împreuna tradiţiile şi ospitalitatea moldovenească. Astfel, alături de familia sa şi alţi 10 angajaţi, Domnul Botnaru şi-a propus să ofere un nivel maxim de calitate a deservirii şi să menţină în varianta ideală tradiţiile poporului.

În doar patru ani de activitate, Pensiunea „Butuceni” a avut în calitate de oaspeţi pe Înalt Preasfinţia Sa Vladimir, mitropolitul Moldovei, scriitorul Ion Druţă, oaspeţi din Franţa, Suedia, Austria, România, Rusia, Ucraina. Au găzduit seminare şi conferinţe naţionale şi internaţionale. Pensiunea a fost apreciată ca fiind superioară unor aşezăminte similare din Austria.

Localizare. Pensiunea Agroturistică „Butuceni” este situată în raionul Orhei, satul Butuceni, la 47 de km de Chişinău (direcţia Nord) şi la 18 km de Orhei. Este o localitate rustică, cu dealuri stâncoase şi lunci de un verde crud, pe malul râului Răut.
 
Capacitatea: Agropensiunea „Butuceni” dispune de 10 camere pentru cazare (cca. 30 de persoane), şi o capacitate de deservire a cca. 100 de persoane.

Facilităţi: Agropensiunea vă asigură cazarea în odăi confortabile dotate cu climatizoare, televizor, baie, WC, uscător de păr, paturi moderne, dar şi „lejănci”. Aveţi parte de gastronomie tradiţională, terapie antistres în mijlocul naturii, saună, piscină, grătar, loc de joacă pentru copii, parcare, acces la bucătăria complet utilată şi dotată, apă caldă non-stop, terase acoperite şi sub cerul liber, lac pentru pescuit, grajduri, zonă de agrement, sală pentru petreceri, conferinţe, seminare.

Bucătărie: Mândria gospodarilor de la pensiune o constituie bucătăria tradiţională, care este gata să vă uimească cu mâncăruri dintre cele mai alese, cu specific moldovenesc: sarmale, zeamă de găină crescută în ocolul pensiunii şi tăieţei de casă, friptură din muşchi de porc cu mămăliguţă şi brânză de oi, plăcinte la cuptor, bucate la grătar, fructe şi legume proaspete sau tocăniţă. Pensiunea propune câteva pachete gastronomice din categoria „Naţional” şi „Econom”.

Public ţintă. Toate păturile sociale, băştinaşi şi străini.

Soluţii pentru a scăpa de căldură şi aglomeraţie: Aici veţi savura din liniştea intactă a satului Butuceni, la lăsarea serii veţi asculta murmurul lin al bătrânului Răut, vă veţi bucura de aer curat, apă rece din fântână, natură, pescuit, iar gospodarul vă va servi cu vinul aromat şi răcoros produs în propria gospodărie. Agropensiunea „Butuceni” este locul de cazare unde vi se oferă liniştea şi intimitatea de care aveţi nevoie… În plus, şederea la Pensiunea „Butuceni” poate fi plăcut combinată cu băile de soare şi relaxarea în piscină. Piscina de care dispune pensiunea este locul perfect unde vă puteţi destinde şi efectua activitate fizică în aer liber.

Preţuri:
•     Cazare SGL (pat dublu, tarif/1 pers,
    mic dejun inclus) - 680 MDL
•     Cazare DBL (pat dublu, tarif/2 pers,
    mic dejun inclus) - 1105 MDL
•     Cazare SGL (pat dublu,tarif/1 pers,
    3 mese incluse) - 1105 MDL
•     Cazare DBL (pat dublu, tarif/2 pers,
    3 mese incluse) - 1700 MDL
•     Coffee Break (cafea-2p, ceai-2p,
    biscuiţi de casă - 0,150g)
    tarif/1 pers - 50 MDL
•     Cina/Prânz - variabil.  

R.M. r. Orhei, s. Butuceni
Complexul istorico-cultural Orheiul Vechi
Tel.: +373 235 56 906. Mob.: +373 796 17 870
E-mail: info@pensiuneabutuceni.md
www.pensiuneabutuceni.md

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+2°