VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Toamna asta se poartă...Toamna!
Noiembrie 2014, Nr. 125

Toamna asta se poartă...Toamna!

Comentează   |   Cuprins

Poveştile cu atmosferă autumnală şi zâne translucide pot fi transpuse în realitate în acest sezon și anume purtând ținuțe al căror rafinament este dat de nuanţe pastelate preluate din apusul de soare şi din gama cromatică a frunzelor.

În această toamnă, domeniul make-upului capătă noi forme datorită noilor repere de frumuseţe în ceea ce priveşte stylingul facial. Imperfecţiunile tenului pot fi ascunse cu ajutorul unui baton corector, iar un machiaj irezistibil al ochilor poate fi obţinut prin arcuirea sprâncenelor groase, căci cele subţiri sunt deja depășite. 

Tot în acest sezon, buzele cu aspect de catifea sau cele de nuanța nude sunt din nou în lumina reflectoarelor. Perioada rece vine cu noutăţi şi în materie de coafură. În acest sezon, tot ce e natural este la modă. O coafură simplă, fără contraste şi opulenţă, dar cu volum activ îi va oferi părului tău un aspect de caşmir și vitalitate. 

Pe acest fundal tomnatic, moda întâlneşte arta în cele mai creative piese ale sezonului, mixând imprimeurile pastelate cu tonuri reci şi nuanţe metalice într-o combinaţie uimitor de feminină şi rafinată. Așa că, pentru un outfit special, o rochie elegantă, ca şi cele din noua colecţie semnată de Evgheni Hudorojcov, este alegerea perfectă. Iar în cazul unui look mai eclectic, poţi opta pentru o ţinută cu inspiraţie masculină. Cine spunea că există reguli în modă?

Text: Daniela Caraiman
Model: Victoria Bolbocean
Fotograf: Victor Malimom, www.malimom.us
Ţinută: EHO by Evgheni Hudorojcov


Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău