VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Toamna în gri şi roşu văzută de Albina Platonov
Octombrie 2006, Nr. 30

Toamna în gri şi roşu văzută de Albina Platonov

Comentează   |   Cuprins

Pentru sezonul toamnă-iarnă 06/07 le propunem tuturor cititoarelor ţinute simple şi elegante, sexy şi stilate. Oare nu aşa arată astăzi femeia bine îmbrăcată? Prima a răspuns la această întrebare simpatica Albina Platonov, prezentatoarea de la „Pro news” MUZ-TV Moldova, cu primăvară în priviri şi cu gândurile la moda din această toamnă/iarnă. Am ales pentru ea ţinute din noua colecţie „Sisley”, care păstrează aceeaşi deviză – feminitate în toate direcţiile şi pe toată linia, dar cu teme destul de variate ca stil.

„Sisley” înseamnă „Crossroads” – sport-glamour, cu tricouri lungi şi largi, malete, bermude. „Uptown girl” – geci cu mânecă „liliac” sau în stil „aviator”, blugi, micro jupe, pantaloni-cargo. „Folk” – cămăşi lungi, tunici combinate cu jachete scurte, rochii cu talia înaltă, bolero, pulovere cu motive nordice sau florale. „Baby Baby” – rochii cu talie îngustă, palton micro, mâneci bufante, nasturi mari, pulovere din angora şi mohair. „Chic” – mulţi-mulţi nasturi, guler mic, un pic de dantelă, pantaloni înguşti, rochie-penar, maxi cardiganuri.

„Am observat întâmplător puloverul galben. Când l-am îmbrăcat, m-am simţit îmbrăţişată de ultimele raze ale soarelui de vară. Mi s-a părut „bestială” combinaţia cu blugii super-albaştri şi cizmele după care neapărat mă voi întoarce!”.

„Nu am un stil anume, încerc diverse combinaţii, important să fie stilat, neobişnuit şi extravagant şi să mă caracterizeze. Prefer stilul casual, dar am „îndrăznit” să îmbrac rochia maro de la „Sisley”. Am ales la ea o pereche de cizme splendide, foarte în vogă în acest sezon – cu botul un pic rotund şi cu tocul gros. Genţile din noua colecţie sunt aşa cum le port şi eu – mari şi încăpătoare”.

„Romburile, mai ales în combinaţia de violet şi roz, sunt extrem de actuale în această toamnă. Puloverul este un pic larg – aşa se poartă!
M-am simţit ca o „baby doll” dintr-un high school scoţian. Mi-au căzut cu tronc la inimă şi cizmele în stil military: sunt perfecte, pur şi simplu!”.

„Like in Hollywood... Ochelari mari, hanorac negru cu glugă şi un chipiu... Nici un paparazzi nu mai poate da de tine pe străzile din Beverly Hills”.

„Cowboy dream... Şorturile sau pantalonii trei sferturi au început să facă concurenţă blugilor (nu una redutabilă, ce-i drept). Ca să nu pară cămaşa banală, i-am ridicat gulerul şi i-am făcut un nod. Atunci când sunt nevoită să îmbrac haine clasice, mă gândesc întotdeauna cum să le fac mai neobişnuite: ultima „victimă” sunt o pereche de pantaloni clasici negri prea cuminţi pe care i-am remodelat cu ajutorul unui foarfece”.

„Griul revine, auriul rămâne cu noi încă pe câteva sezoane, iar roşul nici n-a plecat. La toate acestea, se adaugă combinaţiile de alb-negru, dungile, carourile şi romburile. Îmi plac hainele în dungi, mai ales în combinaţia de gri şi negru. În blăniţa neagră m-am simţit ca o pisică neîmblânzită...”.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Da, cine mai este ninunea asta?! si ce treaba are ea printre jurnalisti sau oamenii de arta?!!! Si mai e si mediatizata! Halal!!!
eu   -  
14 Iulie 2010, 05:05
Sus ↑
În orice stil eşti SUPER!!!!
Eugen   -  
18 Noiembrie 2010, 14:41
Sus ↑
bai ,,eu dar tu cine esti comentator pe aici..ninune ce esti.e mediatizata ca merita sa fie!
dh   -  
17 Ianuarie 2011, 03:02
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău