VIP Magazin
30 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
Tindințe Debinhams
Aprilie 2012, Nr. 96

Tindințe Debinhams

Comentează   |   Cuprins

Suvenir
„Suvenir” întruchipează esenţa lenjeriei tradiţionale, inspirându-se din trecut şi concentrându-se pe ţesături moi şi dantele delicate. Drăguţ şi sexy, cu o doză de umor! Designerii care se „joacă” în această tendinţă sunt: Janet Reger, Ted Baker, Jasper, Rocha, Gorgeous, Ultimate şi Presence.
O paletă de tonuri nude şi soft sunt completate cu nuanţe de citrice. Un vintage inspirat de imprimeurile cu boboci de trandafiri şi completat cu dungi subtile creează o poveste discretă şi romantică. Albul are o mare importanţă în cadrul acestei tendinţe. Stofa fină cu volane, ornamente delicate şi puţină dantelă creează o senzaţie de dragoste şi de prospeţime.

Opiu
Simbol al femeii fatale pe care l-am văzut şi în ultimele sezoane. O tendinţă cu adevărat plină de farmec, care combină articole de îmbrăcăminte sexy, cu imprimeuri luxuriante botanice pentru a crea o atmosferă discretă de romantism. Ne place să oferim totul, de la lenjeria intimă incitantă până la pijamalele cuminţi.
Ted Baker şi Gorgeous au adoptat acest trend cu imprimeuri florale îndrăzneţe, combinate cu pete de culoare neagră şi o explozie de nuanţe vii, care conferă un aspect dramatic acestui trend. Dantelele opulente şi satinul, imprimeurile de leopard sau florale, toate sunt combinaţii definitorii ale sezonului.
Elementele de bază ale trendului sunt noi alternative la sutienul tip corset şi revenirea body-ului cu volane sofisticate. Chiloţii cu talie înaltă continuă să fie cheia pentru o siluetă sexy.

Happy go lucky
Imprimeurile şi culorile se amestecă într-un mod creativ pentru un look casual obraznic, iar culorile pastelate evocă un sentiment jucăuş.
Fetele vor să se distreze, iar caracteristicile acestei tendinţe le ajută din plin! Gamele care promovează această tendinţă sunt: Floozie, Iris şi Edie, Presence şi Gorgeous. Jubileul Reginei este celebrat în această tendinţă prin imprimeuri cu coroane regale în culori pastelate, oferind un aer de sărbătoare naţională colecţiei.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău