VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
The new way to sexy
Mai 2013, Nr. 108

The new way to sexy

Comentează   |   Cuprins

Conectaţi-vă la ultimele noutăţi din lumea modei de la londra împreună cu Victoria Ţugui

Un pic de piele la vedere va fi mereu considerat sexy, mai ales în sezonul cald, când şi temperaturile sunt pe măsură. Însă care sunt porţiunile ce pot fi dezgolite pentru a evita vulgaritatea? În acest sezon, pe lângă celelalte tendinţe, a prins relief o nouă formă de sexualitate – începând cu protagonistele Belle de Jour la Dior şi terminând cu tipele rock-chick pe podiumul Saint Laurent. Fiindcă este una dintre tendinţele mele preferate, am creat o listă cu „zonele erogene” în materie de modă, vorbind cu această ocazie despre felul în care le îmbrăcăm (sau dezbrăcăm) corect.

Gâtul
Show-ul Dior a fost cu desăvârşire o odă sexului în stil parizian. Luxos, șic şi poate pe alocuri straniu. Detaliul omniprezent –
eşarfa graţios legată în jurul gâtului. În caz că nu vă permiteţi lookul întreg, o eşarfă similară vă reinventează imediat garderoba şi poate fi purtată cu orice – începând cu un costum şi terminând cu o rochie de seară fără bretele.

Decolteul
Cum să vă dezvăluiţi decolteul fără a arăta ca o artistă de cabaret? Permiteţi-i lui Hedi Slimane pentru Saint Laurent să ne demonstreze master classul respectiv. Aveţi nevoie de o bluză neagră transparentă. Achiziţionaţi un sutien din dantelă care arată scump pentru a-l îmbrăca sub bluză. Adăugaţi o scurtă neagră de piele şi blugi (pantaloni) mulaţi (drepţi) pentru ca lookul să fie complet şi voila! Avertizare: dacă aveţi cupa mai mare decât C, nu vă recomand să optaţi pentru această ţinută, pentru că veţi întrece linia decenţei.

Mijlocul
Tendinţă valabilă pentru norocoasele cu abdomenul perfect. Un exemplu în acest sens sunt modelele Miucciei Prada pentru Miu Miu. Topul-sutien asortat cu fusta creion şi finisat cu paltonul pastelat reprezintă modul perfect de a vă etala abdomenul în sezonul acesta.

Umerii
Ca să fiu mai precisă, e vorba de doar un singur umăr. Cu siguranţă, nu este un look uşor de întruchipat, însă după show-ul Givenchy primavară-vară, am căpătat încredere. Este o simbioză perfectă între sexy şi sever. Puteţi purta bluza ce dezgoleşte un umăr cu fustă creion sau cu pantaloni clasici. Bijuteriile sunt reduse la minim pentru a evita abundenţa. Dacă însă preferaţi rochiile, optaţi pentru Lanvin – maestru în dezgolire cu clasă.

Picioarele
Deşi fusta mini nu a fost favorită în sezoanele trecute, acum îşi are momentul culminant. Rochiile din colecţia Isabel Marant sunt cele mai reprezentative în această privință. Şireturile din faţă sunt un mix dintre Verushka şi ținutele safari YSL din 1968. Marginile din dantelă sunt extraordinar de frumoase, iar lungimea este foarte, foarte mică. Însă nu în sensul peiorativ, ci mai mult în stilul lui Kate Moss în Ibiza. Asortat cu sandale albe, acest tip de rochie sau fustă este opţiunea ideală pentru vacanţa de vară.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău