VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Tendinţele verii-2011 cu Natalia Barbu
 Descarcă
Iunie 2011, Nr. 86

Tendinţele verii-2011 cu Natalia Barbu

Comentează   |   Cuprins

În scurta sa şedere la Chişinău înainte de cel mai mare eveniment din viaţa sa, Natalia Barbu a mers la cumpărături la cunoscutul magazin multibrand „Vernisaj”. Asistată de stiliştii galeriei de modă, vedeta a probat mai multe ţinute în tendinţe din vara lui 2011.

Fericită şi cu o dispoziţie de zile mari, Natalia Barbu arată ca niciodată de frumoasă. Sclipirea din ochi îi trădează toate emoţiile sufletului – se apropie ziua nunţii! Rămâne impresionată de multitudinea de branduri şi examinează cu un vădit interes noile colecţii. Recent, la „Vernisaj” au fost aduse două mărci franţuzeşti, o expresie pură a feminităţii şi a şicului parizian – „Gerard Darel” şi „Tara Jarmon”.

Stiliştii magazinului o ajută cu multă plăcere pe Natalia în înnoirea garderobei. În tendinţele verii lui 2011 sunt imprimeurile, combinaţiile de culori fine pastelate, albul strălucitor şi ţinutele în totalitate albe, florile – de la mărunte la mari, fustele lungi şi sarafanele cu poalele largi. Rochiile – de toate lungimile – sunt vedetele incontestabile ale acestei veri. Natalia probează câteva – una cu fluturaşi de la „Gerard Darel” şi una de un alb absolut de la „Tara Jarmon”, ce i-a subliniat imediat pielea bronzată la plajele din Cancun. Apoi, preţ de câteva minute nu se dezlipeşte de geanta roşie de la „Marella”, cu care „călătoreşte” prin tot magazinul, potrivind câteva ţinute la acest accesoriu important din garderoba unei femei.

„Sunt îndrăgostită de multă culoare, de albastru, roşu, verde. Soţul meu îmi este acum cel mai bun sfătuitor în materie de stil. Bărbaţii ştiu şi simt cel mai bine ce i se potriveşte unei doamne. Şi eu am toată încrederea în el! Ne-am distrat împreună recent, când l-am însoţit în SUA şi am mers şi la cumpărături, a fost un adevărat răsfăţ”, ne povesteşte Natalia.

Imprimeurile florale se regăsesc pe bluzele sau rochiile romantice. În tendinţe mai sunt accesoriile în culori aprinse şi combinaţiile culorilor de neon. Natalia îşi pune deoparte un sarafan lung până-n pământ, cu un imprimeu şters, dar viu la culoare. Blugii albi de la „Betty Barclay”, bluza uşoară cu flori de câmp imprimate de la „Gerard Darel”, sandalele albe şi geanta de un purpuriu seducător de la „Tosca Blu” – toate reprezintă o ţinută ultra-modernă.

Natalia nu-şi poate lua ochii de la şirul de genţi colorate cu marca „Tosca Blu”. Îi plac câteva şi nici în ruptul capului nu ştie ce să facă – îi place şi prima, dar şi a doua…

Combinezonul de un verde kaki de la „Marella” îi vine ca şi turnat Nataliei. Este uşor, mătăsos, cu spatele descoperit şi-i conferă acel aer de nonşalanţă, dar şi de mister cu care ne-a obişnuit interpreta. Geanta mare, de un roz-piersică, completează cu succes această ţinută şi care corespunde stilului Nataliei, sport-elegant. Asta înseamnă că în modă au revenit anii ´70 – rochiile din jeans, combinezoanele şi şorturile, care pot fi combinate cu accesorii de toate culorile.

Vedeta noastră a mai ales o rochie neagră de cocteil, foarte sexy, asortând-o cu un accesoriu colorat. Rochia de la „Marella”, în buline ultra-actuale, a făcut-o pe Natalia şi mai elegantă şi feminină. Această splendidă ţinută de seară a fost completată cu un clutch şic şi o pereche de sandale uşoare, ambele de la „Coccinelle”.

 Şi ce fel de vară fără costum de baie şi o lenjerie de corp super-sexy? Natalia a probat cu încântare o pereche de şorturi din dantelă roz şi un set de lenjerie roşie cu buline roz, rămânând impresionată de alegerea generoasă a costumelor de baie de la „Palmers” şi a colecţiei „Blugirl Blumarine”.

… O vedem pe Natalia extrem de mulţumită de noile achiziţii – deja ştie cu ce se va îmbrăca a doua zi, când va ieşi în oraş cu soţul ei.


Natalia a cumpărat:
Rochie „Marella Sport”
Pantofi „Coccinelle”
Geantă „Marella”
Magazinul „Vernisaj” i-a oferit o reducere de - 20 %

5 sfaturi de stil  de la Natalia Barbu

1. Nu vă temeţi de culorile vii – nu purtaţi doar gri şi negru.

2. Nu mai asortaţi ca pe vremuri geanta cu pantofii şi centura. Daţi frâu liber imaginaţiei!

3. Nu purtaţi haine cu multe paiete şi tot felul de chestii care să vă arate ca un brad de Crăciun.

4. Nu purtaţi haine cu inscripţia brandului la vedere – arată fals, iar calitatea şi designul se văd de la distanţă.

5. Purtaţi lucruri care vă avantajează. Dacă nu vă descurcaţi, apelaţi la un specialist.

Proiect: Rodica Trofimov, Elena Volcovschi
Fotografii: www.fotoroom.md
Mulţumim magazinului „Vernisaj” pentru sprijin.
Adresa: or.Chişinău, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 64. Tel.: +373-22-272127


Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Doar rochita alba mi place.
T   -  
01 Noiembrie 2011, 11:20
Sus ↑
TOTUL E SUPEEERRR!!!
SVETLANA   -  
08 Martie 2012, 20:00
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău