VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Tendinţe tehno
Octombrie 2006, Nr. 30

Tendinţe tehno

Comentează   |   Cuprins

Monitorul SyncMaster 971P

Noul TFT SyncMaster 971P este exemplul perfect pentru un design de succes. Graţie combinaţiei de eleganţă şi inovaţie, este irezistibil şi atrage toate privirile deopotrivă în birou şi acasă. Timpul rapid de reacţie, de şase milisecunde (G/G), face ca SyncMaster 971P să fie partenerul ideal pentru a prezenta imagini în mişcare, secvenţe de film care se succed cu rapiditate sau secvenţe de jocuri derulate în ritm alert. Posesorul revistei va putea achiziţiona monitorul în reţeaua de magazine “NEURON” cu doar 550 u.c.
www.neuron.md

Monitoare TFT Philips 170X6 şi 190X6
     
Monitoare de ultimă generaţie, perfecte pentru stilul dvs. de viaţă. Noile Philips 170X6 şi 190X6 dispun de software-ul LightFrame™ Digital Reality şi de un design inedit şi inovator. Asigură performanţe absolut revoluţionare şi oferă utilizatorilor un afişaj de înaltă calitate prin intermediul unor interfeţe hardware sau software rapide. Cu ajutorul boxelor încorporate, vă veţi putea bucura de o comoditate sporită. Posesorul revistei va putea procura monitoarele în reţeaua de magazine “NEURON”cu doar 298 şi, respectiv, 370 u.c.
www.neuron.md

Imprimanta foto Canon SELPHY CP710

Canon SELPHY CP710 este o imprimantă foto compactă concepută pentru executarea fotografiilor stocate pe calculator sau existente în memoria camerei foto. Asigură o calitate superioară faţă de imprimantele obişnuite, iar datorită stratului protector pe care îl adaugă Canon Selphy CP710, fotografiile pot rezista până la o sută de ani. Posesorul revistei poate achiziţiona imprimanta în reţeaua de magazine “NEURON” cu doar 138 u.c.
www.neuron.md

Imprimanta HP Photosmart D7363

Cu afişajul inovator de imagini color, ecranul sensibil de 8,6cm şi caracteristicile foto intuitive, imprimanta HP Photosmart D7363 Photo asigură o imprimare de nivel industrial-casnic.

Ecranul color sensibil face procesul de redactare şi de sortare a fotografiilor rapid şi comod. De acum înainte, utilizatorii au posibilitatea de a redacta imaginile obţinute direct la imprimantă fără a fi necesară conexiunea cu un PC. Graţie imprimantei HP Photosmart D7363 Photo imprimarea poate fi executată prin intermediul interfeţei USB de pe o cameră digitală sau prin transfer de imagini de pe un card de memorie/flash drive USB. Cele mai utilizate operaţii de  redactare a imaginii ca rotaţie, scalare, tăiere sau de eliminare a efectului „ochi roşii” pot fi accesate prin butoane multifuncţionale de pe interfaţa imprimantei.

Notebook-uri HP în baza procesoarelor Intel® Core™ 2 Duo

Noul procesor Intel® Core™ 2 Duo de la HP posedă avantajul arhitecturii de 64 de biţi şi al tehnologiei energy-saving.

Notebook-urile corporative HP înzestrate cu noile procesoare 1,2 oferă utilizatorilor posibilitatea de a beneficia la maxim de performanţa şi siguranţa notebook-ului la executarea aplicaţiilor complexe sau la realizarea mai multor aplicaţii simultan.

Noul sistem de operare Windows® Vista este perfect compatibil cu notebook-urile corporative HP. Particularităţile sistemului de alimentare a procesorului contribuie la exploatarea mai eficientă a bateriei, oferă utilizatorilor mobilitate în lucru şi posibilitatea de a menţine conexiunea la internet, indiferent de locul în care ei se află.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău