VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Tendinţe colorate. Primăvara-Vara 2010
Martie 2010, Nr. 71

Tendinţe colorate. Primăvara-Vara 2010

Comentează   |   Cuprins

Uită de zilele posomorîte şi dispoziţia proastă, pentru că noile colecţii de primăvară-vară 2010 de la Debenhams îţi colorează garderoba şi te fac să străluceşti. (Irina tribusean)

Fluid
Liniile rigide din tendinţele anilor ’80 cedează locul unei imagini mult mai relaxate a anilor ’90. Alege maiouri simple, cu sau fără glugă, din stofe uşoare şi plăcute la purtat şi asortează-le cu  pantaloni scurţi sau lungi, pentru a atrage atenţia imediat.

Romantic
Stilul de fetişcană superbă devine sexy în acest sezon. Alege pentru machiajul ochilor un bej sau  ivoriu şi combină-l cu o rochie potrivită pentru a crea un look romantic. Piesa-cheie este rochia cu corset, pentru un efect de siluetă sculpturală.

Maritimul nou
Reinventarea liniilor maritime în acest sezon aduce forme clare şi simple, în alb şi cîteva nuanţe de albastru. Dungile sînt un „must-have”, iar imprimeurile florale conferă look-ului o notă excentrică. Înnoieşte-ţi imaginea cu accente de roşu, verde şi turcoaz.

Tribal
În contrast cu stilul romantic vine look-ul etnic cu influenţe military. Optează pentru imprimeuri multicolore şi forme cît mai simple pentru a impresiona.

Pămîntesc
Inspirat de planeta-mamă, acest trend e foarte relaxat şi emană unitate. Materialele sînt foarte naturale, neprelucrate şi chiar şifonate, cu imprimeuri grafice. Piesa de rezistenţă e cămaşa din bumbac, cu printuri în culori calde.

Urban
Inspirată de conflictele culturale de pe străzile de cărămidă ale Londrei, această linie stilistică are la bază o paletă bogată de culori şi uşoare note vintage. Creează-ţi un stil confortabil şi uşor de purtat, dar nu uita de cămaşa în carouri colorate pentru o imagine completă.

Maritim
Un stil dur, care împrumută din anii 40’ elementele nautice cu bumbac, denim şi batist. Nuanţele de albastru întunecat sau indigo sînt culorile de bază, iar taiorul, jachetele de marinar şi accesoriile din canava nu pot lipsi din garderobă.

Academic
Silueta e relaxată, iar atitudinea indiferentă. Cămăşile clasice, împletiturile rafinate şi pantalonii drepţi din chino creează o imagine relaxată, dar somptuoasă. Blazerele reprezintă piesa de rezistenţă a trendului.

Diafan
Fantasticul devine real în acest stil romantic, cu aer de poveste. Datorită culorilor calde şi finisajelor vagi, ţinuta pare un pic sofisticată, suficient cît să încînte. Combinaţi materialele obişnuite cu aplicaţii florale, voaluri, organza şi piese mai voluminoase.

Etnic
O imagine creativă şi foarte veselă se obţine prin colorarea naturală a stofelor, în culori vii şi nuanţe cît mai aprinse. La fel ca şi în cazul colecţiei pentru bărbaţi, nici la copii nu pot lipsi stofele cadrilate şi hainele uşor de purtat. Pînza stratificată, jerseul, cămăşile şi puloverele completează ţinuta.

Simplist
Cu o paletă de culori liniştite, forme simpliste şi influenţe maritime, acest trend minimalist aduce aminte de anii ’70. Piesele de rezistenţă sînt pantalonaşii din stambă pentru băieţi şi rochiţele marinăreşti pentru fetiţe.

Triumfal
Această temă e plină de culoare, imprimeuri ţipătoare şi forme moderne – o ultimă expresie artistică a stilului sportiv, cu accente ale anilor ’80. Alege desene geometrice voluminoase pentru maiouri şi tricouri.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău