VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Superlativul supleţei de la „Valmont”
Aprilie 2014, Nr. 119

Superlativul supleţei de la „Valmont”

Comentează   |   Cuprins

Adevărata remodelare a siluetei este posibilă prin intermediul unei îngrijiri profesionale a corpului care propune rezultate concrete și vizibile chiar după prima procedură. Salonul „Cristis” a invitat-o pe interpreta Dianna Rotaru pentru a simți pe propria piele cea mai eficientă metodă de îngrijire și menținere a unei siluete perfecte.

Programul combină preparate unice şi eficiente pentru îngrijirea corpului şi o tehnică exclusivă de masaj de la Valmont, orientate spre îmbunătăţirea tonusului corpului şi menţinerea supleţei. O sută douăzeci de minute de masaj exclusiv de la Valmont asigură un efect profund asupra fiecărei părţi a corpului.Cartea de vizită Valmont este, indiscutabil, renumita „mişcare a fluturelui”, acum această mişcare este utilizată în cadrul tehnicilor de masaj pentru îngrijirea corpului. Cursul de îngrijire este constituit din 10 proceduri care vor uimi prin abordarea inovatoare şi efectul imediat.  

Programul Valmont este recomandat în calitate de fază activă pentru scăderea în greutate, pentru menţinerea siluetei, dar şi în calitate de program de fermitate după sarcină sau dietă, în combinaţie cu sportul. Dar, întâi de toate, programul este destinat oricărei femei care vrea să ţină sub control influenţele timpului asupra corpului său.  

Programul „Superlativul supleţei” este gândit atât pentru îngrijirea completă a corpului, cât şi pentru îngrijirea unor zone individuale ale acestuia. Pentru fiecare client, poate fi creat un program individual de îngrijire, în funcţie de problemele estetice şi aşteptările sale.Valmont
Activator concentrat pentru slăbire D. Solution Booster
Acţionează direct asupra tuturor proceselor de influenţă şi formare a celulitei.

New Mary Cohr
Multi-cellulites Minceur
În compoziţia cremei intră un complex de ingrediente active, care stimulează procesul de divizare.

New Guinot
Minceur Chrono Logic
Datorită concentraţiei înalte de ingrediente active, New Guinot Minceur Chrono Logic îndepărtează celulita rezistentă.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău