VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Superglam
Septembrie 2014, Nr. 123

Superglam

Comentează   |   Cuprins

Model: Marina Pralea, reprezentanta Spaniei în cadrul concursului „Echipa de vis a Campionatului Mondial de Fotbal 2014”. Marina se declară o împătimită a frumosului și a eleganţei, astfel încât prin fiecare apariţie transmite feminitate și bun-gust.

Și în această toamnă, industria beauty îți oferă toate armele de care ai nevoie pentru a cuceri, recomandările speciale fiind eleganța, misterul și culorile îndrăznețe.

Buclele neterminate, lejere și mega volumul reprezintă conceptul vedetă al acestei toamne în materie de coafură. Acest look
diafan te va transforma într-o păpușă adevărată.
În acest sezon, „no make-up look” este din nou în vogă. Tocmai din acest motiv, de câteva sezoane încoace, make-up artiștii insistă asupra felului în care sunt conturate sprâncenele, și asta pentru că ele au un mai mare efect decât un machiaj elaborat, așa că ar fi bine să nu le neglijăm. Anume stilul „baby face” ocupă poziția de frunte pe podiumurile străine, or tinerețea este întotdeauna în vogă.

Perioada rece vine cu noutăţi și în lumea modei. Cu toate că vremea se răcește, asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm la ținutele cu notă feminină. În această toamnă avem tot dreptul să ne colorăm viața, dar și garderoba în nuanțe intense de galben, violet sau roșu. Și pentru că fiecare apariție trebuie să fie una specială, ar fi potrivit să alegem o rochie cu un design impecabil care să se încadreze în temele acestui sezon: motivele florale, croielile line, asimetriile și dantela.


Iar pentru un look cu adevărat original, putem alege varianta eclectismului: rochii sofisticate cu texturi de o delicatețe rară, accesorii prețioase, dar minimale, coafuri cu ultravolum și un machiaj senzual, care, în final, ne vor conferi o alură sofisticată și stilată. Iată un motiv excelent ca să fim mereu în trend!

Concept: Daniela Caraiman, Foto: Vitalie Sîrbu, Hair-stylist & Make-up: Salonul de frumuseţe „Danielle Style”,  Vestimentaţie: Atmosphere Fashion Chișinău, Loc: Champ, Atmosphere Fashion Chișinău. Tel.: 069560295

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău