VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Summer Beauty Alert: Sprâncene perfecte doar de la Brow Bar and More
Iulie 2015, Nr. 132-133

Summer Beauty Alert: Sprâncene perfecte doar de la Brow Bar and More

Comentează   |   Cuprins

Sprâncenele perfecte sunt cartea de vizită a multor femei moderne, de la Cara Delevingne la ducesa Kate Middleton. Specialiştii de la Brow Bar & more nu doar vă vor alege forma potrivită a sprâncenelor, ei le vor modela în conformitate cu cele mai noi tendinţe de modă, vă vor ajuta să vă schimbaţi benefic imaginea personală. Procedura se efectuează cu ajutorul legendarei mărci americane „Billion Dollar Brow”, pe care o puteţi procura în exclusivitate în studioul Brow Bar & more.

În afară de modelarea sprâncenelor, Brow Bar & more prezintă un serviciu unic pe piaţa Moldovei, detalii make-up. Aici puteţi desena săgeţi sau smokey eyes sau face o corectare profesionistă a tenului, precum şi multe altele la dorinţă. Or, cei care muncesc la Brow Bar & more detestă mediocritatea, dar adoră perfecţiunea.

Sprâncenele perfecte

• Sunt capabile să corecteze vizual ovalul feţei şi să accentueze avantajele.

• Sunt o necesitate pentru femeile moderne nu mai puţin ca manichiura.

Billion_Dollar_Brows_Brow_Buddy_Kit_1381307983.psd

Opinia expertului

Modelarea sprâncenelor este serviciul de top al salonului nostru. Vă invităm să beneficiaţi de cei mai buni specialişti care au grijă să dea o formă desăvârșită sprâncenelor dumneavoastră, reliefân-

du-vă personalitatea. Avem produse şi servicii exclusiviste care vă sunt propuse pentru un look de milioane. Or, o femeie ştie că privirea este un vânător care cucereşte inimi şi alte priviri. Vă aşteptăm la Brow Bar & more pentru sprâncene unice.

BECAUSE BROWS MATTER

Produsele „Billion Dollar Brow” – doar la Brow Bar & more

Distribuitor oficial Billion Dollar Brow
Chişinău, str. V. Alecsandri 20
Tel: 0785 00 050
www.browbar.md
Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău