VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Summer Beauty Alert: Modelează-ți silueta prin Cupping Therapy
Iulie 2015, Nr. 132-133

Summer Beauty Alert: Modelează-ți silueta prin Cupping Therapy

Comentează   |   Cuprins

În cabinetul medicului-cosmetolog Marina Branişte, metodele revoluţionare în domeniul sănătăţii se împacă de minune cu tradiţiile respectate ale medicinei. Am descoperit un tratament fabulos împotriva celulitei, Cupping Therapy. Atunci când focul şi sticla se aliază pentru a-ţi oferi un corp precum al unei dive din revistă, să ştii că te afli pe mâinile Marinei Branişte.

Este o tehnică din antichitate care, pe parcursul secolelor, s-a perfecţionat. A fost folosită în timpul lui Hippocrate, iar mai apoi de chinezi. Astăzi este una dintre cele mai solicitate terapii ale centrelor de SPA din toată lumea.

Se aplică un ulei cosmetologic pe piele, efectul acestuia fiind de slăbire, anticelulitic şi de regenerare. Apoi, se aplică ventuza în formă de cupă care poate fi din sticlă, silicon, bambus ori ceramică. În cazul Cupping Therapy, vom folosi ventuzele din sticlă încălzite cu ajutorul unei flăcări formate în urma unei reacţii exotermice. Ea produce un efect de vacuum pe pielea tratată. Se efectuează mişcări energice, rectilinii şi circulatorii.

Apare o stare de revigorare a întregului organism, dar, în special, cea a pielii se simte chiar de la prima şedinţă. Aceasta se oxigenează şi se îmbogăţeşte cu energie. Epiderma se regenerează graţie faptului că e stimulată elaborarea naturală a colagenului şi a elastinei.

Odată cu ameliorarea acestor două componente esențiale din organism, se îmbunătăţeşte procesul de ardere a grăsimilor, reducându-se stratul de ţesut adipos. Astfel, obţinem efectul de slăbire.

 Beneficii:

  • Celulita este înlăturată
  • Circulaţia sangvină şi limfatică este stimulată
  • Toxinele şi lichidele în exces sunt eliminate
  •  Pielea își recapătă vitalitatea şi se hidratează
IMG_4012.psd

Opinia expertului

Această terapie inovativă în cosmetologia autohtonă m-a cucerit. Încrederea în efectele ei am avut-o încă de la primele ședințe cu clientele amatoare de tehnici noi. Am rămas satisfăcută atât eu ca specialist, cât şi clientele mele de rezultatele rapide şi eficiente ale acestei terapii. Recomand Cupping Therapy pentru că elimină stresul, relaxează şi îmbunătăţeşte starea de sănătate a întregului organism.

Chişinău, sectorul Centru
str. Armenească 30
Tel: 373 69512306

 

 
Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău