VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Summer Beauty Alert: Masaj Vichy. Hidroterapia prin duş
Iulie 2015, Nr. 132-133

Summer Beauty Alert: Masaj Vichy. Hidroterapia prin duş

Comentează   |   Cuprins

SPA by BERD’S, recent deschis la Chişinău, îşi propune să impresioneze printr-un concept absolut inedit şi prin metode revoluţionare aplicate în domeniul frumuseţii. Una dintre acestea este inedita procedură „hidroterapia prin duş – Masaj Vichy”. Procedura presupune un răsfăţ pentru corp, o cascadă în care se alternează puterea şi temperatura jeturilor de apă cu masajul manual. Intensitatea jeturilor este ajustată în funcţie de efectul dorit, fie că acesta este de relaxare, tonifiere sau anticelulitic. După o cură de 8-10 proceduri, veţi simţi un efect vizibil, tonifierea şi elasticitatea sporită a pielii, hidratarea intensă a acesteia şi, ca urmare, diminuarea vizibilă a celulitei de pe zonele problematice.

IMG_1499.psd

Beneficii

  • Modelarea sporită a corpului
  • Reducerea stresului
  • Îmbunătăţirea circulaţiei sangvine şi limfatice
  • Hidratarea pielii
  • Relaxarea sistemului nervos
  • Accelerarea metabolismului, fapt ce contribuie la eficienţa curelor de slăbire
  • Efect anticelulitic vizibil de la primele proceduri

 

Opinia expertului

Lucia Berdos, proprietar SPA by BERD’S

SPA by BERD’S, în colaborare cu compania „Starpool”, vă propune o experienţă emoţională de neuitat şi anume un serviciu foarte popular în marile centre SPA din lume – hidro­terapia prin duş – Masaj Vichy. Avantajul acestei proceduri constă în faptul că efectul ei poate fi simțit imediat, iar experiențele trăite sunt cea mai bună dovadă.

Rose Price, Manager regional şi trainer la Aromatherapy Associates

După o exfoliere delicată a pielii, jeturile de apă care te învăluie oferă senzaţia de plutire pe apă. Efectul acestor jeturi de apă este de a spori circulaţia sangvină, de a înlătura toxinele, de a hidrata şi calma sistemul nervos, ducând la un echilibru emoţional şi relaxare musculară.

 

Natalia Duhlicher, Manager SPA by BERD’S

Prin combinaţia inedită dintre masaj, apă şi diferenţele de temperatură la care ești expus, hidroterapia este metoda ideală pentru a scăpa de stresul şi tensiunea musculară acumulată în timpul zilei. De asemenea, efectele asupra zonelor problematice sunt vizibile instantaneu. Acest amalgam de beneficii pentru corp şi sănătate fac ca procedura să fie una dintre cele mai apreciate.

3525767.jpg
Chişinău, str. Dimitrie Cantemir 12
Tel: +373 (22) 026 026
Mob: +373 (62) 126 026
spa@berdshotel.com  
Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău