VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Summer Beauty Alert: Gene irezistibile cât ai clipi doar cu Brow Bar and More
Iulie 2015, Nr. 132-133

Summer Beauty Alert: Gene irezistibile cât ai clipi doar cu Brow Bar and More

Comentează   |   Cuprins

Tehnologia revoluţionară YumiLashes realizează visul femeilor care își doresc gene frumoase şi naturale. Elaborată în Elveţia, cucerind ţările europene și ajungând şi în Republica Moldova, această procedură constă în liftingul genelor, umplerea lor cu pigment, cheratină şi vitamine. Datorită ei, genele capătă volum desăvârşit şi lungime perfectă, precum şi un unghi expresiv pentru o durată de 2,5-3 luni.

Este o procedură în cinci paşi, care creează efectul ochilor deschişi, al genelor groase şi pleoapelor vizibil ridicate. Ea a fost concepută pentru femeile care doresc să arate de milioane în orice situaţie. YumiLashes este o combinaţie de succes dintre tehnologiile cosmetice de ultimă generaţie şi componente absolut sigure. Procedura corespunde standardelor europene. Nu se recoamndă persoanelor care au afecţiuni oculare, femeilor însărcinate şi celor care alăptează.

case-and-items-2-white.psd

do_i_posle_1.psd

Yumilashesblack-RGB.psd

Opinia expertului

Procedura YumiLashes este foarte apreciată de clienţi şi tot mai solicitată. Inovaţiile în domeniul frumuseţii genelor au început a fi recomandate de cei care au apelat la specialiştii noştri. Salonul Brow Bar& more are grijă să implementeze cele mai noi şi frumoase tehnologii în acest domeniu, iar un exemplu viu este YumiLashes. Ne implicăm sută la sută pentru ca fiecare femeie care ne trece pragul să aibă o privire atrăgătoare şi îndeplinim până și cele mai neobișnuite cerinţe ale clientelei.

Distribuitor oficial YumiLashes.
Chişinău, str. V. Alecsandri 20
Tel: 0785 00 050
www.browbar.md
Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău