VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Summer Beauty Alert: GUINOT Age Summum. Regenerare, fermitate, luminozitate în 50 de minute!
Iulie 2015, Nr. 132-133

Summer Beauty Alert: GUINOT Age Summum. Regenerare, fermitate, luminozitate în 50 de minute!

Comentează   |   Cuprins

Una dintre revoluţionarele proceduri pe care le propune în această vară „Cristis”, salonul de elită din Chișinău, al cărui prag îl păşește cu regularitate marea majoritate a persoanelor publice şi a reprezentanţilor mediului de afaceri, este procedura GUINOT Age Summum, cea care te invită să sfidezi timpul.

Tratarea semnelor de îmbătrânire este o preocupare majoră a tuturor femeilor. Pentru a le îndeplini doleanţele, laboratoarele GUINOT propun un tratament revoluţionar de îngrijire a pielii, noul tratament anti-aging Age Summum, ca o alternativă la chirurgia estetică. Noul tratament este o metodă de îngrijire în patru pași, foarte eficientă pentru tratarea semnelor de îmbătrânire. După cele patru etape de îngrijire efectivă, semnele de vârstă sunt imediat șterse: liniile fine și ridurile sunt reduse, pielea este mai fermă și mai strălucitoare… în numai 50 de minute!

4 etape ale procedurii

 • Dermabrasion Exfoliating Cream. Pentru eliminarea celulelor moarte.

• Regenerating Anti-Aging Serum. Pentru a stimula regenerarea pielii.

• Anti-Aging Facial Massage.
Pentru fermitatea facială

• Anti-Aging Radiance-Boosting Face Mask

FEM_SOIN_AGE_SUMMUM.psd

Opinia expertului

De-a lungul timpului, oboseala, soarele sau stilul de viaţă nesănătos lasă pe pielea noastră semne de îmbătrânire încă din tinereţe. Ele apar pe diferite zone ale feţei, fie și numai la suprafaţă, pielea este marcată de linii fine sau riduri mai adânci, faţa își pierde fermitatea, iar tenul își pierde strălucirea. Tratamentul anti-aging Age Summum este soluţia eficientă care redă pielii tinereţea şi luminozitatea, sau, mai bine zis, sănătatea de altădată.

CRistis%20logo.psd
Beauty Salon „Cristis”.
Tel.: (022) 23 50 23, (022) 23 72 27

 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău