VIP Magazin
18 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
Stylage lips
Septembrie 2013, Nr. 112

Stylage lips

Comentează   |   Cuprins

Soluţii revoluţionare pentru frumuseţe

STYLAGE este un preparat franţuzesc de nouă generaţie, elaborat de către compania „Laboratoire Vivacy” pentru conturarea feţei prin proceduri plastice, mărirea volumului buzelor şi corectarea formei acestora, precum şi pentru biorevitalizare.

Introducerea acidului hialuronic stimulează producerea în piele a colagenului şi elastinei proprii. Acest fapt îi îmbunătăţeşte elasticitatea şi îi restabileşte echilibrul hidric. Acidul hialuronic este stabilizat de către STYLAGEprin aplicarea celei mai moderne tehnologii IPN-Like, fapt care permite obţinerea unui efect prelungit. Antioxidantul manitol conţinut de acest preparat are un efect anti-inflamator, încetineşte degradarea preparatului şi, ca rezultat, este obţinut un efect mai îndelungat.

„Special Lips” este soluţia creată exclusiv pentru augmentarea buzelor, corectarea conturului lor,  reglarea disproporţiilor de dimensiune a buzelor. De asemenea, preparatul este foarte util pentru restaurarea nivelului optim de hidratare al buzelor, efectul fiind resimţit după procedura cu durata de 7-10 luni.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău