VIP Magazin
16 Decembrie 2019
Print
Print
Print
Print
Stillferro, atmosfera Italiei în casa ta
Februarie 2012, Nr. 93-94

Stillferro, atmosfera Italiei în casa ta

Comentează   |   Cuprins

Felul în care vă amenajaţi casa vă reprezintă, iar interiorul devine pentru oaspeţi o carte de vizită ce poate spune multe despre Dumneavoastră: cât de inventiv sunteţi, ce culori vă plac, dacă puneţi preţ pe comoditate, pe sobrietate sau pe extravaganţă, dacă optaţi pentru confort şi dacă daţi dovadă de bun-gust. Compania „Stillferro” propune un mod unic de amenajare a locuinţei – piese originale în stil italian.

Mobilierul Stillferro este potrivit pentru diverse spaţii interioare sau exterioare, este binevenit atât pentru case, apartamente, cât şi pentru grădini. Mobila Stillferro va înnobila orice locuinţă, îi va atribui un lux de neuitat şi un rafinament neobişnuit, indiferent de faptul că piesele sunt confecţionate din metal, care, aparent, este mai greu şi rece. Forjarea artistică Stillferro reprezintă o tradiţie străveche în prelucrarea contemporană a metalului, dar şi o tehnică modernă.

Mobila realizată din fier forjat se bucură de o mare popularitate – obiectele forjate sunt aproape întotdeauna exclusive, pot corespunde stilurilor anumitor epoci, iar metoda de finisare pe care o alegeţi poate fi variată. Mobilierul forjat se combină perfect cu materiale precum lemnul, piatra sau sticla şi poate fi executat în diverse game de culori.  Tehnologia modernă face posibilă producerea mobilei forjate de o înaltă calitate şi la preţuri avantajoase. Acest mobilier este, probabil, cel mai durabil dintre toate. Astfel poate deveni un minunat cadou pentru copii şi nepoţi.

Stillferro oferă o gamă largă de produse, de la cuiere, suporturi, etajere, console până la banchete, scaune şi mese realizate pentru a satisface cele mai diverse pretenţii şi gusturi, nenumărate modele de paturi, noptiere, toalete şi paravane pentru un dormitor confortabil şi plin de personalitate; cele mai diverse modele de canapele, rafturi, comode sau mese de cafea. Evident, nu sunt uitate nici piesele necesare pentru a oferi confort sălii de baie.

Siluetele luminoase, expresive, finisările exclusive, frumuseţea şi practicitatea obiectelor de mobilă forjată şi de decor sunt esenţiale la crearea unui interior original şi confortabil pentru locuinţa Dumneavoastră.

Cu ajutorul Stillferro poţi obţine atmosfera caracteristică unui stil Italian străvechi, amenajând locuinţa cu piese produse în Moldova. Puteţi transforma casa într-o mică Italie datorită echipei de profesionişti a companiei „SRL Tronex-com”.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+11°