VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Shopping MallDova Fashion Show
Aprilie 2010, Nr. 72

Shopping MallDova Fashion Show

Comentează   |   Cuprins

Pentru două ore, într-o seară de început de primăvară, capitala mondială a modei s-a mutat la Chişinău. Mai exact, la Shopping MallDova, unde a avut loc cel mai important eveniment din lumea modei – Fashion Show. Deşi nu am fost niciodată la vreo prezentare de modă la Paris, Milano sau New York, ceea ce am văzut acolo – moderatori cu atitudine, modele profesioniste, oaspeţi speciali şi cele mai noi colecţii pentru sezonul primăvară-vară 2010, semnate de designeri cu renume mondial - a fost foarte convingător.

Piesa de rezistenţă a fiecărei colecţii a fost prezentată de câte o vedetă autohtonă: Pasha Parfeni, Karizma, Livia Gârdea, Nata Albot, Vitalie Dani, Natalia Gordienco, Irina Cojocaru, Vera Terentiev, solistul formaţiei Sunstroke Project Sergiu Yalovitskii, Alexandru Manciu şi Serghei Abalin. Ceea ce m-a impresionat în mod special a fost mulţimea de fotografi şi cameramani, care mişunau în jurul podiumului sau se aşezau, se culcau, se târau în faţa lui ca să prindă cele mai bune unghiuri şi lumini şi să se poată lăuda, ulterior, cu cele mai reuşite poze.

„Pennyblack”. Acest brand italian a venit cu stofe de calitate ca de fiecare dată, dar cu un stil recondiţionat. Culorile închise sunt diluate cu bleu, albastru de peruzea, alb şi coral. Protagonistele colecţiei sunt rochiile drapate, salopetele din
mătase, pantalonii „sarouel” şi cămăşile lungi.

„Mango”. În colecţia „Pure Light”, sinonimă cu inocenţă şi simplitate, predomină nuanţele de albastru şi gri, combinate cu alb, şi cele naturale, cu accente de roşu. Kaki este culoarea principală a sezonului. Elemente mai delicate, ca dantela şi broderia  „anglaise”, lasă impresia că piesele au fost confecţionate manual. Jacheta safari cu amprentă romantică, alături de alte piese atemporale, este funcţională, dar şi foarte sexy. 

„Celio”.
Brandul care şi-a deschis recent un magazin în mall ne propune piese Casual şi Sport – cămăşi în culori clasice, combinate cu nuanţele de trend, tricouri în dungi şi cu imprimeuri grafice expresive, geci uşoare şi sacouri sport, toate elegante şi moderne. Am admirat cu mare plăcere modelele masculine - nu ştiam că avem aşa „bunătăţi” la noi acasă! Modelele au purtat încăţăminte de la „Noble Gallery”.

„Aridon”. Oriunde ai merge şi orice ai face, blugii îţi fac viaţa mai frumoasă. Colecţia „Aridon” de primăvară-vară 2010 reflectă uniunea cu natura – ţesături de culoarea mării, frunzişului şi pământului, cu accesorii şi imprimeuri moderate. Colecţia de vară pentru femei înseamnă minimalism şi consecvenţă, materiale line, cu luciu şi mărgele. Culorile verii la „Aridon” sunt argintiul, albul, negrul, nuanţele de mov şi culorile artificiale. 

BSB. O colecţie deosebită, din stofe naturale, cu motive boeme, cristale Swarovski şi tunici largi, care se potriveşte femeii pasionate de fashion, energică şi independentă, romantică şi visătoare. Tot aici găsiţi tricouri în culori avangardiste, aplicaţii metalice, cămăşi în stil military, pantaloni mulaţi şi topuri largi, pentru combinaţii cât mai diverse.

„Sisley”. Colecţia de haine pentru femei cuprinde trei teme de bază „Călătorie spre Est”, „Metropolitan Army” şi „Sex Purity”. Aici găsiţi atât salopete, pantaloni turceşti şi cămăşi, în culoarea asfaltului, lămpilor de neon şi cobaltului, pentru o imagine în stil urban, cât şi rochii uşoare de vară, din mătase naturală şi umedă, în culori naturale (alb, fumuriu, culoarea apei şi nisipului), pentru o tânără elegantă şi senzuală. Eroul colecţiei pentru bărbaţi este tânărul modern, cu o imagine puţin neglijentă, căruia îi place să călătorească. 

„Promenade”. Aşa se numeşte acum magazinul „Collezioni” din mall şi propune nouă branduri de haine, pentru femei şi pentru bărbaţi. La diversitatea de colecţii şi modele pe care o oferă, „Promenade” poate mulţumi orice femeie – de la imprimeuri „animal & jungle”, jocuri de nuanţe pe stofă translucidă, detalii din piele ce creează o dispoziţie de safari pentru o vară toridă, până la piese practice, elegante şi feminine, în culori delicate.

„Vis-a-Vis”. Magazinul cu mărci europene renumite a prezentat, pentru bărbaţi, trenciuri „Eres”, costume „Lagerfeld”, sacouri „Zanelli”, pantaloni „Meyer”, liderul colecţiei fiind costumele pentru miri „Morandi Bocci”, cu cristale „Swarovski”. Colecţia pentru femei – trenciuri „Yell”, ţinute „Didier Parakian”, „Strenesse”, „Cerruti”, accesorizate cu „Kenzo” şi „Fendi” - pune în valoare farmecul feminin. 

„Ted Lapidus”. Brandul se adresează bărbaţilor şi femeilor moderne, care apreciază eleganţa, dar ştiu să depăşească stereotipurile. Stilul „Ted Lapidus” este un amestec de croieli fine, cu o atingere de extravaganţă, şi atrage prin noutatea liniei, originalitatea tăieturii şi formele uşor neglijente, dar rafinate. Culorile sunt întunecate, iar lungimea ajunge până la genunchi. Încălţămintea din piele naturală de cea mai înaltă calitate de la „Noble Gallery” se va asorta perfect şi va întregi imaginea.

EHO by Evghenii Hudorojcov. Acesta a fost invitatul special al evenimentului. Tânărul designer moldovean a prezentat colecţia „Diplomat”, care are la bază contrastul dintre alb şi negru, dintre masculin şi feminin. Eroii brandului, interpretul Alexandru Manciu şi prezentatorul TV Serghei Abalin, au apărut într-o ipostază nouă – cu un machiaj întunecat şi o atitudine glacială.

Text: Irina Tribusean.
Foto: www.fotoroom.md

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

frumos magazin
victoria   -  
09 August 2011, 10:57
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău