VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Shopping Fest în Istanbul!!!
Martie 2011, Nr. 83

Shopping Fest în Istanbul!!!

Comentează   |   Cuprins

Fie că sunteţi pentru prima dată în Istanbul sau în tranzit sau că reveniţi, fascinaţi de incredibilul farmec al unui oraş unic, plin de contraste, odată intrat în vârtejul fostei capitale otomane simţiţi că treceţi pragul istoriei şi sunteţi prins într-un misterios proces de contopire a civilizaţiilor. Multe se spun despre Istanbul, dar poţi să-i înţelegi cu adevărat farmecul doar când ajungi acolo şi începi să-l descoperi. Oraşul radiază de lumină şi evenimente, iar în 2010 a fost declarat capitala europeană a culturii. Iar pe noi, femeile, metropola de la Bosfor ne cucereşte şi prin grandioasele oferte şi promoţii ale sutelor de magazine.

MallTurciaMergem la shopping în Istanbul? Răspunsurile pot fi diferite, dar cert este faptul că între 18 martie - 26 aprilie 2011, oraşul Istanbul, timp de 40 de zile, va deveni unul dintre cel mai atractive oraşe din lume. Motivul este unul cât se poate de plauzibil – Istanbul Shopping Fest - festival de cumpărături, cultură şi divertisment.

La Shopping Fest sunt aşteptaţi vizitatori din toate colţurile lumii, în cele 94 de mall-uri moderne şi magazine de brand de pe strada Bagdat sau în Grand Bazaar sau Egiptean Bazaar. Sunt planificate o mulţime de ceremonii, carnavaluri, concerte, activităţi pentru copii, prezentări de modă, spectacole, iar pentru toate acestea municipalitatea Istanbul a investit peste 50 milioane de lire turceşti. MallTurcia2

Curioase de fire şi iubitoare de shopping, nu am putut sta deoparte. Aşa că, la invitaţia Companiei „Turkish Airlines”, am plecat, înainte de evenimentul propriu-zis, să sondăm terenul. Am găsit un oraş într-o veşnică mişcare ce aşteaptă milioane de oameni să-l admire, poporul turc fiind cunoscut prin tradiţiile sale seculare şi ospitalitatea inconfundabilă. Şi zeci de mall-uri şi buticuri cu oferte dintre cele mai atrăgătoare. Luminoase, moderne, în pas cu tendinţele mondiale, magazinele sunt deschise aproape nonstop pentru toată lumea.

Shopping, distracţie, delicii şi toate made în Turkey!

Mulţumim dlor Ahmet Tarhan şi Ahmet Tomul, compania „Turkish Airlines”!

Text: Lily Lozan şi Elena Volcovschi

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău