VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Senzualitate în albastru, verde şi negru
Decembrie 2006, Nr. 32

Senzualitate în albastru, verde şi negru

Comentează   |   Cuprins

Pentru că interpreta Aura este o admiratoare şi o fidelă „consumatoare” a mărcii NAFNAF, am mers împreună la cumpărături. Cu atât mai mult cu cât Aura este şi imaginea mărcii pentru emisiunea sa de la TV 7, „Vedete cu şorţ”.

NAFNAF a gândit o colecţie deosebită de iarnă. Sexy, sofisticată, numai eleganţă, cu o feminitate inspirată din cinema-ul anilor ’50-’60 ai secolului trecut. Gen „La Dolce Vita”. Ţesături precum lâna, flaneaua şi tweed-ul, muselina şi satinul sunt componentele de bază ale colecţiei NAFNAF pentru toamna-iarna 2006-2007. Velurul este omniprezent.

Aşadar, se poartă perfecţiunea eroinelor lui Hitchcock şi senzualitatea actriţelor italiene. Ecruul, griul şi negrul au monopolizat colecţia. Dar designerii s-au gândit şi la alte nuanţe, aşa ca verdele, albastrul spre violet şi maroul.

bluză  1254 lei
cojoc  2772 lei
pantaloni  858 lei
cizme 1320 lei
geantă 1023 lei


„Capri din catifea, bluză subţire şi o blană de milioane! Plus dispoziţie de sărbătoare! Combinaţia ideală pentru o plimbare în munţi (sau la poalele acestuia). Se poartă cizme înalte, până la genunchi, cu tocul gros şi botuleţul rotund (care nu ne vor lăsa să lunecăm la vale!)”.

rochie din catifea 1188 lei
pantofi 1056 lei
geantă 561 lei

„De regulă, în ţinuta mea de zi cu zi nu mă despart de blugi. Dacă mi s-ar permite să demonstrez şase perechi de blugi, le-aş îmbrăca pe toate cu cea mai mare plăcere. M-am îndrăgostit pur şi simplu de această rochie neagră, cusută într-un veritabil stil al anilor  ‘60. Este o rochie clasică, cu dantelă fină şi mă simt foarte bine în ea. Ar putea fi rochia ideală pentru Revelionul care vine”.

top  1287 lei
pantaloni  1056 lei
pantofi  891 lei
geantă  561 lei
mănuşi  429 lei


„O ţinută cu accente englezeşti. Deşi nu-mi prea plac carourile, am îndrăznit să îmbrac această pereche de pantaloni, foarte stilaţi, şi să-i asortez cu un top de un albastru intens, aproape de indigo.
Decolteurile în formă de V, foarte moderne, sunt mai adânci în comparaţie cu tendinţele anilor trecuţi. În acest sezon se poartă mănuşi lungi, din piele întoarsă. Am potrivit şi o gentuţă de seară şi sunt gata de recepţie. Să înceapă sărbătoarea!”.

palton 2640 lei
rochie 1254 lei
geantă 462 lei


„Se pare că paltonul-rochie este surpriza colecţiei de iarnă, piesa de rezistenţă a sezonului. Precum se vede, celebrăm reîntoarcerea la feminitate datorită câtorva elemente: fusta, mantoul-rochie şi rochia. Cred că din garderoba noastră nu trebuie să lipsească nicidecum cardiganul, o bluză şi o pereche de bermude. Paltonul este superstilat, lână sută la sută”.

top  1353 lei
fustă  1386 lei
cizme  1320 lei
blăniţă  4125 lei
geantă  858 lei
mănuşi  528 lei


„Verdele şi maroul fac un „mariaj” pur şi simplu extraordinar! Deci, suntem pe fază, adică, în tendinţe. Am ales o variantă de club: un top de un verde intens, cu paiete şi o fustă. Şi deşi fusta dă un pic de volum din cauza volanelor, acest lucru nu m-a împiedicat să o îmbrac. Blăniţa maro îţi conferă şi căldură, şi eleganţă”.

sacou 1617 lei
fustă 1386 lei
pantofi 1056 lei


„Acest deux-pièces fenomenal m-a atras din prima privirile. Extraordinar prin această poală îndoită sau înjumătăţită. Îţi dă un aer jucăuş, dar, în acelaşi timp, costumul arată destul de extravagant. În acest sezon, de mare efect sunt hainele voluminoase. Actualitatea griului şi a dungilor subţiri o putem sublinia prin nişte accesorii din metal”.

Magazin “NAFNAF”, str. Puşkin, 26
cc “jUMBO“, bd. Decebal, 23, butic 374


Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău