VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Şarmul coafurilor în sezonul cald
Mai 2013, Nr. 108

Şarmul coafurilor în sezonul cald

Comentează   |   Cuprins

Suntem în luna mai, perioada marilor schimbări şi învestiţii pentru sezonul estival, iar tendinţele de frumuseţe şi cele ale modei necesită sume enorme. Dacă îţi place să arăţi bine, dacă iubeşti spectacolul pe care îl generează marii stilişti odată cu lansarea pe piaţă a noilor tendinţe sau dacă te admiri ore întregi în oglindă, atunci e clar că poţi fi şi tu una dintre victimile care face investiţii considerabile doar pentru a arăta bine.

Nu-i deloc uşor să stabileşti o idee exactă  despre ce e în vogă într-un anumit sezon, dar tocmai de asta existăm noi. Vom încerca să-ţi oferim un rezumat deştept care să cuprindă toate piesele-cheie în materie de hair-styling şi make-up, astfel încât să le poţi experimenta şi în condiţii casnice.

În această ediţie, îţi propunem spre lectură un material în care vom aborda mai multe tipuri de coafură care s-ar potrivi pentru tine în sezonul torid al anului.

Coafurile anilor ‘70
Sunt sigură că ai avut de nenumărate ori senzaţia că istoria se repetă. Din fericire, acest fenomen are o parte bună, cel puţin în beauty. Iată că noile trenduri în hair-styling readuc în prim-plan anii ’70 : valuri cu bucle prinse neglijent cu o diademă în stil hippy, părul drept şi cărarea pe mijloc.

Împletituri
Odată cu vremurile, împletiturile devin mai complexe, iar tehnicile de styling – mai variate, în măsura în care orice look poate fi reprezentat într-un mod diferit, prin coafuri împletite. Împletitura bentiţă se potriveşte la orice outfit şi conferă volum coroanei, pe când împletitura în coadă de peşte este un stil perfect pentru femeile creative, care doresc să poarte o coafură modernă şi casual.

Sfaturi
Pentru orice femeie, este esenţial să-şi cunoască punctele forte şi să le pună în valoare. Din momentul în care te apreciezi obiectiv ca persoană, toate vor veni de la sine. Iar ca sfat concret, sugerăm folosirea unor accesorii de păr în tendinţe, pentru că acestea îţi vor complimenta stilul şi vor oferi un plus de farmec ţinutei tale. Poţi purta bijuterii sau diademe, coroniţe diafane sau panglici, pălării şi bentiţe metalice, cu motive florale sau retro din dantelă. Surpriza şi efectul sunt garantate.

Ai grijă de tine, cel puţin în acest sezon, când ai nevoie mai mult ca niciodată  să arăţi perfect şi să te simţi împlinită.

(Text: Daniela Caraiman. Foto: www.fotoroom.md)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău