VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Primăvară−vară 2012
Martie 2012, Nr. 95

Primăvară−vară 2012

Comentează   |   Cuprins

ConectaŢi-vă la ultimele noutăŢi din lumea modei de la Londra împreună cu Victoria Ţugui

Iarăşi un nou sezon cu tendinţe fresh… Este foarte dificil să ţinem pasul cu moda, însă, dat fiind faptul că femeii îi reuşeşte totul, să dăm startul reinventării garderobei pentru primăvară-vară 2012.

De data aceasta, designerii ne oferă imaginea unei femei foarte relaxate, care nu este sofisticată prin exces, ci prin simplitate şi atitudinea jucăuşă faţă de viaţa cotidiană. Pentru a fi super trendy, în primul rând, trebuie să afişăm o stare de spirit pozitivă şi foarte light, mai apoi să investim în următoarele piese de rezistenţă ale acestui sezon:

• Pentru a celebra silueta feminină, s-au folosit linii simple şi, desigur, peplul – mini fustiţa ataşată ca detaliu fie rochiilor, fustelor sau bluzelor. Mai gingaşe – ca la Acne sau YSL, sau mai arhitecturale şi ostentative – ca la Jason Wu şi Givenchy, şoldurile trebuie accentuate!

• Următoarea tendinţă cere frecventarea zilnică a sălii de sport şi lucrarea minuţioasă a muşchilor abdominali, pentru că vorbim de topurile super scurte. Fie sub forma sutienului bandeau la Prada, fie foarte structurate la Nina Ricci, acestea au invadat podiumurile capitalelor de modă. Imediat mi-a şi revenit în minte imaginea lui Carrie Bradshaw din „Sex and the City”, care îşi etala muşchii perfect lucraţi pe care îi priveam cu atâta admiraţie încă de mică. Purtam topurile scurte cu fuste creion sau evazate în stilul anilor ’50, sau cu fuste maxi pentru un look mai boem.

• Cel mai mult mă entuziasmează tendinţa de a purta pijamaua în timpul zilei.  Şi când zic pijama, am în vedere una high fashion de la Louis Vuitton sau Ferragamo, etalată neapărat cu tocuri ameţitoare pentru a evita confuziile de genul „tocmai m-am sculat”. Şi, dat fiind faptul că e ridicol să cheltuieşti o sumă exorbitantă pentru un costum-pijama, am găsit deja soluţia – Victoria’s Secret, unde găsiţi nişte piese superbe din mătase. Dacă însă nu îndrăzniţi să etalaţi un look din cap până-n picioare, atunci folosiţi doar partea de sus ca sacou sau pantalonii cuplaţi cu un maiou şi o scurtă de piele!

• Culorile pastel au luat cu asalt podiumurile în acest sezon. Tonurile dulcii pastelate au fost prezente în toate show-urile de modă de la Chanel şi Louis Vuitton până la 3.1 Phillip Lim şi McQueen. Pentru a fi foarte trendy, purtaţi accesorii precum piese neon, pe care cu siguranţă le aveţi din sezonul trecut.

• Impreună cu remake-ul superbului film „Marele Gatsby”,
de către Baz Luhrmann, care va apărea în cinema anul acesta, a revenit în vogă şi moda anilor ‘20. Indiscutabil, liderul paradei este Gucci, cu rochiile sale deco-franjurate, însă Etro şi Ralph Laurent ne oferă prestaţii pe măsură. Sunt sigură că rochia anilor ’20 va fi piesa mea preferată pentru nopţile fierbinţi de vară.

• Designerii adoră poveştile, iar în acest sezon ne oferă o călătorie virtuală în lumea acvatică a Micii Sirene.
Paietele, accesoriile în formă de scoică şi materialele fluide sunt idispensabile pentru a ne transporta în imaginar şi, desigur, vor atrage atenţia celor din jur.

Ce păstrăm din sezonul trecut?
• Colour-blokingul este foarte în vogă şi anul acesta, doar cu o tentă mult mai sport. Fiţi active, dar foarte stylish, combinând culorile ca în defileurile Stellei McCartney, DVF (Diane von Fürstenberg) şi ale lui Alexander Wang.

• Dantela persistă în garderobele fashionistelor din toată lumea,
însă într-o formă supradimensionată. Pentru o imagine mai clară, gândiţi-vă la broderia anglaise à la Vuitton şi Giambattista Valli.

• Sandalele care înlănţuiesc glezna cu o cureluşă sexy
sunt în top şi în sezonul acesta, fiind elementul-cheie în finisarea unui look sofisticat, dar cu o tentă provocatoare.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău