VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Penthouse in Bucharest
Iunie 2015, Nr. 131

Penthouse in Bucharest

Comentează   |   Cuprins

Viaţa urbană şi progresul tehnologic îşi fac loc tot mai pronunţat în locuinţele moderne, luxul care altădată rezida în mobilier masiv, astăzi se construieşte în jurul unui concept complex ce îmbină tendinţele în materie de design cu utilitatea tehnologică şi pune un mare accent pe comoditate. O casă în care să ai absolut tot – o casă inteligentă, cu siguranță acesta este visul oricui. Apelând la inovaţii şi la implicarea specialiştilor în design, orice doleanţă poate fi materializată, astfel poţi avea parte de şedinţe SPA, lecturi la terasă, ore de sport, petreceri, seri de cinema şi multe altele în propriul apartament.

Un exemplu în acest sens este unul dintre proiectele designerului Claudia Neidoni, un penthouse cu suprafaţa de 700 mp, amplasat în zona rezidenţială a Bucureştiului, gândit în stil modern. O casă trebuie să îți ofere toate plăcerile unui cămin: intimitate, căldură, ambient... motiv pentru care apartamentul a fost împărțit pe zone: zona de master bedroom, formată din trei dormitoare, zona oaspeți, zona copil, zona cinema, zona living, zona tehnică, zona relaxare (grădină interioară şi terasă) şi zona bathroom ce numără cinci băi, o piscină şi SPA. Pentru confortul proprietarilor, toată casa are sistem de EIB (inteligent building) ce cuprinde muzică, TV, draperiile, clima şi luminile. Sistemul de muzică este unul profesional, cu boxe incorporate în plafoane, pereți, delimitat pe zone, iar cel de climatizare este pe ventiloconvecție de pardoseală şi de plafon.

 O mare importanţă în asemenea proiecte o are calitatea materiei prime şi perfecţiunea tehnicilor aplicate. Materialele folosite în respectivul apartament sunt de cea mai înaltă calitate, de la furnizori de top din domeniu, toate provin din Italia şi Franța. Pentru pardoseli au fost folosite garnituri din Italia, parchet provenit din Africa de Sud (lemn de afromosia), unul dintre cele mai rare esențe de lemn; pentru băi – mozaic bisazza şi materiale ceramice (Italia); pentru pereți – placări din onix, ametist, agate naturale, toate retroiluminate, placări din lemn eben de macassar, lemn sculptat manual; pentru plafoane s-a optat pentru scafe şi lumini de ambient şi tehnice. Lemnul folosit în bucătărie este masiv din plop canadian placat sau lucios prin prelucrare manuală.

Branduri şi produse

Sursele de lumini – Fendi Casa, Murano Due, Martini Light (Italia)

Sanitarele – Toscoquattro, Agape, Kos, Nic Design, Lauffen Alessi (Italia)

Robinetăria – Zazzeri Mobilier (Franţa, Italia)

Canapele – Flexform, Roche Bobois

Mobilier – Fendi Casa

Bucătărie – Favetta

Tehnica de bucătărie – Gaggenau, Miele, Samsung

Perdele şi draperii pe motoare electrice – Zimmer & Rhode

Fişier:

Penthouse în stil modern contemporan

Designer: Neidoni Claudia

Locaţie: Bucureşti, România

Suprafaţă: 700 mp

.........................................................................................................                                                                                                                         

Zona master bedroom cuprinde: dormitor cu sistem home cinema pe proiecție, dressing, baie dotată cu saună, hamam, cadă cu hidro şi cromoterapie, toaletă separată.
 
Zona oaspeți include dormitor deschis cu baie, toaletă şi duș separate, dressing.
 
Zona copil este compusă din dormitor, dressing şi baie.
 
Zona cinema este o încăpere creată special şi cu aparatură profesională home cinema.
 
Zona living este deschisă cu zona dining, zona bar/piscină şi zona birou. Partea de living propriu-zisă este compusă din canapele, șemineu încorporat în masă, ambient lumini. Partea de dining include masa pentru opt persoane, zona bar/piscină – barul este creat din piatră ornamentală, piscina are inclus şi sistem hidromasaj şi este placată cu bisazza.
 
Zona de relaxare este oferită de elementele SPA – saună, hamam, zona masaj, cadă cu hidro şi cromoterapie. 
 
Zona tehnică include spălătorie şi baie.
 
Bucătăria este compusă din două zone – zona de gătit şi zona de luat masa.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău