VIP Magazin
19 Octombrie 2018
Print
Print
Print
Print
Pastel de toamnă la MallDova
Octombrie 2010, Nr. 79

Pastel de toamnă la MallDova

Comentează   |   Cuprins

A fost frumos. Romantic. Cu defilări îndrăzneţe pe alei ruginii, improvizate cu inspiraţie de echipa Shopping MallDova special pentru show-ul fashion al acestei toamne. Cu muzică şi culori care te împing să-ţi asortezi garderoba la noile tendinţe. Şi nu e deloc complicat: stiluri, branduri, culori şi pasiune adunate într-un singur loc - Shopping MallDova. Calvin Klein Jeans, Debenhams, BSB, OGGI-Oodji, Adidas, Sassofono, Damat / ADV / Tween, Lux Lingerie de Paris, Bata, Noble Gallery sunt brandurile prezente la Fashion Show-ul organizat la mall pe 1 octombrie şi doar câteva din mărcile de renume care pot fi regăsite în cel mai european centru comercial din Chişinău.

Shopping MallDova Fashion Show a ajuns la a treia ediţie şi impune un nou concept de show de modă pe piaţa din Moldova. Noutatea acestei ediţii au fost prezentările în premieră la Chişinău a colecţiilor magazinelor nou-venite: OGGI-Oodji, Adidas, Sassofono, Damat / ADV / Tween. Iar modelele care au încheiat fiecare defilare, de fapt cele mai aşteptate de consumatorii de modă, au fost Natalia Barbu, Broono, Lily Lozan, Elena Găină, Serj Kuzenkov, Xenia Dolovova, Serghei Abalin, Katalina Rusu, invitaţi speciali ai serii, care au prezentat pe podium, alături de manechine profesioniste, piesele de rezistenţă ale noilor colecţii din sezonul toamnă-iarnă 2010.

Directorul artistic al evenimentului a fost Maria Andrei, invitată special din Bucureşti. Ţinutele modelelor, precum şi machiajul şi coafura, realizate de „Micuşa Stil”, au reflectat tendinţele propuse de brandurile internaţionale pentru acest sezon. Evenimentul a fost moderat de Nata Albot, care s-a descurcat, ca de fiecare dată, excelent. Partenerul Shopping MallDova Fashion Show a fost magazinul „Ovico”. Iar noi, adică revista „VIP magazin”, am fost partenerul media al evenimentului.

ADIDAS
cu o colecţie exclusivistă de la Stella McCartney

Fiind de 90 de ani un simbol al succesului în lumea stilului sport,  Adidas a completat în această toamnă lista de magazine din mall, oferind vizitatorilor care consideră sportul un mod de viaţă, produse funcţionale şi inovatoare pentru practicarea mai multor categorii de sport şi care se adresează  fiecărui tip şi stadiu de pregătire sportivă: antrenament, competiţie şi relaxare. Pe lângă linia de produse sportive „Performance”, Adidas propune haine stilate şi încălţăminte modernă din linia casual „Originals”. Colecţia Missy Elliot vine să completeze oferta Adidas cu produse glamour, atât haine, cât şi încălţăminte şi accesorii. De asemenea, o prezenţă nouă este colecţia exclusivistă Stella McCartney, care se potriveşte perfect pasionatelor de modă. 

BSB
colecţie perfectă pentru tinerele nonconformiste

Este un nume înfiinţat în Grecia de Vassilios şi Sophia Bitharas în 1980. Deţine o reţea internaţională de 80 magazine, oferind îmbrăcăminte, accesorii şi produse complementare.

În vestimentaţia BSB toamnă-iarnă 2010–2011 îţi poţi începe ziua pe străzile oraşului şocând prin gecile de piele stil aviator sau „perfecto”, prin blănuri şi „animal print”, combinate cu tricouri din lână şi bumbac, cardigane prea lungi, tricouri sfâşiate cu printuri speciale, blugi în nuanţe autentice, în ţinute skinny şi sexy.

Pe parcursul zilei, pelerinele tricotate acoperă rochii elegante, pantalonii de piele prea strâmţi sunt asociaţi cu tocuri înalte într-o armonie rock, completată de jachete ce urmează linia corpului. O vastă selecţie de eşarfe din mătase subliniază fineţea celei mai dinamice garderobe urbane din noua colecţie.

Debenhams
pentru toată familia

Pentru sezonul de toamnă - iarnă din acest an, Debenhams propune noile colecţii pentru femei şi pentru bărbaţi ale designerilor cu renume, precum John Rocha, Jasper Conran, Red Herring.

Pentru femei, toamna lui 2010 readuce în prim plan obiectele luate în seamă mai puţin până acum, din materiale luxoase: velur, piele, blană artificială, mixuri de caşmir, catifea, angora. Rochia maxi tricotată, jacheta din blană artificială, pelerina şi vestonul minimal din piele sunt piesele de rezistenţă în acest sezon. Paleta de culori gri, roz prăfuit şi alb se asortează cu nuanţele de ciocolată şi oranjul moale de iarnă pentru a crea un look premium. De asemenea, în colecţiile pentru damă găsim o reinventare a pieselor clasice din garderoba masculină – cămaşa albă şi pantalonii largi pe toată lungimea piciorului.

Bărbatul urban contemporan se poate bucura în acest sezon de piesele casual cu glugă, împletite din lână de merino, asortate cu blugi şi vestoane ajustate pe corp. Cardiganele se poartă cu cămăşile dungate, iar lâna devine un element de stil foarte modern. Tendinţele noi pentru sezonul toamnă-iarnă 2010 cuprind influenţele casual pentru a produce o colecţie „relaxată”, cu jerseuri decolorate, cămăşi în dungi. La bază rămâne denimul cu clasicele culori alb, roşu şi albastru marin.

Colecţia Debenhams s-a potrivit de minune cu încălţăminte plină de rafinament de la brandul italian Bata. Lider mondial în producţia şi vânzarea articolelor de încălţăminte, Bata propune pentru sezonul rece noi modele de pantofi, cizme, botine şi ghete, pentru femei şi bărbaţi. Materialele care predomină sunt pielea întoarsă, pielea lăcuită, iar tocul este gros sau conic atât la pantofi, cât şi la botine.  

OGGI-Oodji şi Bata
urban dreams
Brand rusesc, cu o reţea de peste 300 de magazine deschise în Rusia şi în alte ţări ale lumii.

OGGI-Oodji, vine cu un nou stil al modei urbane şi răsfaţă iubitorii de modă cu colecţii moderne şi actualizate frecvent, atât pentru femei, cât єi pentru bărbaţi, care dezvăluie cu fiecare sezon ultimele tendinţe. Colecţia de toamnă a brandului reflectă multiple faţete de stiluri şi texturi. O varietate de printuri animate, stilul rock al anilor ’80, ţinute casual, linii elegante şi croială clasică. Inspiraţia este în vogă pentru colecţiile OGGI-Oodji de toamnă, asortarea pieselor se face uşor, stilurile şi culorile pot fi combinate perfect pentru a scoate în evidenţă imaginea dorită. Iar Bata a găsit piesele potrivite şi în această combinaţie italiano-rusă. Botinele sunt în continuare must-have-ul absolut în materie de încălţăminte pentru sezonul toamnă - iarnă 2010. În vogă sunt şi cizmele foarte înalte, peste genunchi sau cele în stil muschetar. Culorile sezonului marchează extremele: negrul sau culorile puternice. Colecţiile Bata se adresează unui larg segment de clienţi, realizând în acelaşi timp un excelent raport calitate-preţ. Pe lângă încălţăminte, Bata dispune şi de colecţii speciale de accesorii.

Damat / ADV / Tween
exclusiv pentru EI!

E primul magazin vestimentar din lanţul Damat / ADV / Tween, dedicat bărbaţilor, care s-a deschis şi la noi. Brandul Damat este vârful de lance al imperiului vestimentar turcesc Orka Grup, care deţine şi mărcile Tween şi ADV şi care este prezent în peste 40 de ţări ale lumii.

Pentru sezonul toamnă - iarnă 2010, Damat combină neo-clasicul şi formele simple cu ţesăturile omogene de înaltă calitate: lână, mătase şi amestecuri de mătase, completate de detalii şic de piele. Culorile sezonului sunt maro, albastru închis şi tonuri luminoase, dar şi întunecate ale cărbunelui. Un must-have marca Damat al sezonului este denimul. Linia vestimentară Tween provoacă regulile masculinităţii moderne cu noi influenţe inspirate din look-ul rebel al bandelor anilor ’50, iar ADV toamnă - iarnă 2010 invită bărbaţii să descopere o colecţie  confortabilă şi funcţională, din materiale ecologice, cu accent pe culorile albastru regal, kaki, verde, maro, roşu, indigo, liliachiu şi culorile pământului. 

Sassofono
senzual şi elegant

Sassofono, un brand nou în Shopping MallDova, bucură pasionatele de fashion cu colecţii care oglindesc eleganţa, rafinamentul şi senzualitatea. De la accesorii la îmbrăcăminte, totul este fabricat din cele mai rafinate ţesături din Italia. Vestimentaţia Sassofono pune accent pe stilul business, dar nu se îndepărtează de romantismul şi creativitatea inovatoare a fashion-ului modern. Designerii propun, astfel, un look clasic, îmbogăţit cu imprimeuri stil „animal”, creaţii cu inserturi din blană şi piele.

„Cat woman” este în tendinţe în sezonul toamnă-iarnă 2010 la Sassofono, declinat spre femeia urbană, agilă, fermecătoare, cu suflet de pisică, care preferă hainele cu imprimeuri exotice de Savana. Femeia de afaceri va găsi în colecţia Sassofono vestimentaţie practică şi confortabilă ce permite şi subtile fantezii stiliste: fuste creion, sacouri specific feminine potrivite perfect pe talie, curele de factură militară. Pentru serile de cocktail sunt scoase în evidenţă rochiile de mătase şi piesele influenţate de stilul boem. Paleta de culori pentru acest sezon variază de la albul imaculat, albastru, negru de antracite spre culori diluate: bej, cenuşiu şi nuanţele pastelate.

Îmbrăcate cu pantofii de la cei mai renumiţi designeri italieni, expuşi în Noble Gallery, Sassofono impresionează dublu.

Calvin Klein Jeans
atracţie irezistibilă

În colecţia de toamnă-iarnă 2010 Calvin Klein Jeans siluetele sunt extreme, contrastante. Hainele din această colecţie sunt casual, cu inspiraţie sportivă, şi se pot combina uşor între ele. În colecţia pentru femei se remarcă topurile super-slim, dar şi cele supradimensionate, rochiile drapate sau care urmăresc linia corpului. Propunerile acestui sezon sunt rochiile din tricot sau jachetele tip „motor”, cu o notă feminină, precum şi vestele şi jachetele din denim, pentru un look relaxat. Pentru bărbaţi, se vine cu un look simplu, dar în acelaşi timp special. În colecţia Calvin Klein Jeans pentru bărbaţi, puloverele şi bluzele au linii simple şi clasice. Tricourile din bumbac cu stretch în compoziţie sau tricourile polo se pot combina cu jachetele din denim sau cu cele din nylon, cu influenţe milităreşti. 

Noutatea sezonului o reprezintă Colecţia Calvin Klein X Jeans, cu noi forme şi croieli, precum şi cu o tehnologie revoluţionară în domeniu, folosită pentru confecţionarea denimului stretch. Aceasta permite ca jeansii să îşi păstreze forma chiar şi după purtări şi spălări repetate. Pentru bărbaţi, în acest sezon în Colecţia Calvin Klein X Jeans sunt propuşi jeansii strâmţi, iar în colecţia pentru femei, jeansii slim şi cu diverse detalii. 

Lux Lingerie de Paris
eleganţă şi senzualitate

Cu siguranţă, cea mai aşteptată şi savurată defilare. Eleganţa şi senzualitatea sunt principiile care stau la baza colecţiilor din acest sezon ale magazinului de lenjerie franceză Lux Lingerie de Paris. Desuurile de la Chantelle, Passionata, Simone Perele şi Barbara răsfaţă femeile cu un design excepţional, stofe de înaltă calitate şi linii senzuale, dar şi cu combinaţii misterioase de eleganţă şi sexualitate vor fi regăsite în sutiene exclusiviste, corsetele şi jartierele din dantelă fină.

Colecţia toamnă–iarnă 2010-2011 este marcată de nuanюe gri, de la un gri tandru şi deschis, până la culoarea antracitelor. În tendinţe sunt slipii cu talie înaltă şi sutien în formă de bustieră, precum şi lenjeria în dungi. Forme impecabile, piese confortabile, calitate excepţională şi design creativ sunt liniile definitorii ale produselor Lux Lingerie de Paris.

Prezentarea a uimit prin încălţămintea de la John Galliano, Just Cavalli, Ermanno Scervino, Alessandro Dell’Aqua, John Richmond, Vicini, CasaDei care au marcat noile tendinţe ale sezonului toamnă-iarnă 2010 la Noble Gallery. Sunt în vogă culorile naturale - bej, maro, gri, alb, care provoacă spre modelarea personalităţii şi a gustului rafinat. Acestea sunt prezentate pe forme impresionante şi design original. Confortul, stilul, eleganţa şi rafinamentul sunt liniile definitorii ale produselor Noble Gallery.

Text: Rodica CIORĂNICĂ

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+20°