VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Omega Constellation Iris
Septembrie 2006, Nr. 29

Omega Constellation Iris

Comentează   |   Cuprins

Noile ceasuri cu pietre preţioase viu colorate şi cadrane sidefate din familia Omega

Constellation Iris Omega completează seria clasică Omega cu glamour-ul relaxant al nestematelor viu colorate, cu sclipiri de diamante şi cadrane  de sidef. Constellation, creată acum zece ani în exclusivitate pentru femei, a devenit astăzi mai strălucitoare graţie designului perfecţionat, materialelor fine şi măiestriei desăvârşite a ceasornicarilor. Noul ceas Iris este disponibil în două versiuni – „95” şi „My Choise” şi este inspirat din cele şapte ediţii limitate ale colecţiei de excepţie Iris din 2005. Numele colecţiei vine de la cel al zeiţei Iris din Grecia - protectoarea curcubeului. Atât „95”, cât şi „My Choice” sunt caracterizate prin rotiţe iconice situate pe marginea monturii cadranului şi prin liniile fine incrustate ce reprezintă o trăsătură tipică ceasurilor Omega, care au fost testate de vreme din 1952. Ceasurile Constellation Iris 95 şi My Choice sunt disponibile în trei dimensiuni şi cinci combinaţii de aur de 18 karate, de oţel inoxidabil cu aur de 18 karate.

Cadranul alb sidefat este ornat cu safire albastre, roz şi galbene, decoraţiuni cu granat, smarald şi rubin ce creează împreună un efect de curcubeu. În funcţie de mărimea ceasului, numărul de diamante creşte de la 30 la 38 sau 40. Constellation Iris My Choice este dotat cu ace subţiri, faţetate în formă „dauphine” ce marchează orele şi minutele ca şi la Constellation Iris 95. Cel mai mare model, „Automatic”, este dotat în dreptul orei 3 cu un gemuleţ-display ce indică data. Cadranul ceasului este realizat din sticlă de safir rezistentă la zgârieturi, care este acoperit din interior cu un strat anti-reflectiv. Ca şi celelalte ceasuri Omega, Constelation Iris are o construcţie robustă, de o calitate impecabilă, ce garantează rezistenţă la 30 metri adâncime.

O trăsătură caracteristică pentru Constellation este brăţara, ce constituie un tot întreg cu carcasa, conferind ceasului o imagine netedă şi schimbătoare. Finisajul ceasului Constellation Iris 95 este unul satinat şi poleit, pe când cel de al Constellation Iris My Choice este totalmente poleit. Cele mai luxoase interpretări ale acestor nou-veniţi în celebra familie sunt modelele din aur roşu şi galben de 18 karate. Modelele din oţel inoxidabil şi aur de 18 karate cu elemente precum montura din aur galben de 18 karate şi cataramele ce servesc drept lacăţică pentru brăţară, creând o imagine deosebit de atractivă.

Ca şi la celelalte ceasuri Constellation, logo-ul Omega este incrustat pe spatele ceasului (care se regăseşte şi pe catarama brăţării). Medalionul Constellation Observatory - o asociere Omega cu explorarea spaţiului şi al astronomiei şi cuvintele „My Choice” - sunt gravate în spatele acestor ceasuri deosebire. Ediţia Constellation Iris ne oferă ceasuri de trei dimensiuni. Astfel, „Mini” are un diametru de 22,5 mm, „Small” – 25,5 mm, iar „Automatic” - 27.5 mm. Ceasurile cu dimensiunile mici au baterii de cuarţ valabile timp de 32 de luni, iar cele de dimensiuni mari încorporează un mecanism mecanic cu un calibru de 2520. Toate modelele au brăţări din aur de 18 karate, din oţel inoxidabil sau oţel inoxidabil şi aur de 18 karate.

Ceasuri măreţe pentru personalităţi măreţe

Ceasurile au jucat, prin intermediul personalităţilor care le-au purtat, un rol important în desfăşurarea multor evenimente mondiale. Politicieni şi scriitori, artişti şi savanţi, s-au condus, cu siguranţă, de indicaţiile preţioaselor accesorii în luarea celor mai importante decizii atât pentru fiecare în parte, cât şi pentru omenire, în general. Fiecare şi-a ales ceasul deloc la întâmplare, în conformitate cu propriile caracteristici.
 
PATEK PHILIPPE
• Regina Victoria
• Albert Einstein
• Lev Tolstoi
• Piotr Ceaikovski

PIAGET
Puff Daddy - vedeta muzicii rap este posesorul ceasului cu forme de rechin, înpodobit cu diamante, preţul căruia este de 1,5 mln. dolari.

ROLEX
Sir Winston Churchill - a primit un Rolex de la Hans Wilsdorf, proprietarul firmei,
admirator înflăcărat al
lui Winston Churchill.

VACHERON&CONSTANTIN
Prinţesa Diana - în ziua nunţii a primit cadou ceasul Vacheron & Constantin “Lady Kalla”.

FRANCK MULLER
Elton John - compozitorul şi interpretul britanic posedă o colecţie întreagă (peste 150 de de ceasuri) Franck Muller.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău