VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
O mică doză de stil
Aprilie 2014, Nr. 119

O mică doză de stil

Comentează   |   Cuprins

A venit momentul să-ţi iei „adio” de la coafura pe care ai purtat-o în ultimii ani şi să-ţi reinventezi stilul. În sezonul refresh-urilor şi al metamorfozelor, pentru a scăpa de monotonie, ai dreptul să schimbi totul în jurul tău, mai ales lookul.

Consumatorii de beauty pot afla că în acest sezon se poartă şuviţele strălucitoare, ca un joc de lumini, atât pe nuanţe de blond sau roşcat, cât şi coafura trapez în onduleuri, buclele diafane şi împletiturile romantice. Tot în vizorul specialiştilor este şi stilul androgin şi inconfundabilele tunsori ale anilor '60, care te vor transforma într-o adevărată femeie a tendinţelor.Primăvara lui 2014 prevesteşte un desfrâu de creativitate şi în materie de machiaj. Şi pentru că stiliştii internaţionali dau avertizare de „cod roşu”, ar fi bine să laşi deoparte sfiala şi inocenţa şi să adopţi o atitudine senzuală. Divele acestui sezon vor purta cu mult curaj nişte buze perfect conturate şi colorate în nuanţa pasiunii. Şi nu e un secret că aceste buze fierbinţi şi luminoase lasă urme adânci în minţile şi sufletele bărbaţilor.Iar pentru o alură de divă contemporană, nu îţi rămâne decât să transformi piesele definitorii stilului masculin în adevărate arme ale seducţiei. Poartă un sacou simplu şi nişte pantaloni cu talie înaltă în combinaţie cu un machiaj de zi şi cu o coafură clasică precum cocul sau coada de cal. Iar dacă nu poţi renunţa la lookul de milioane care fură privirile în acest sezon, atunci ai tot dreptul să porţi orice din avalanşa de nuanţe ce inundă podiumurile străine. Optează pentru galben, verde crud şi vişiniu şi nu uita nici de printurile florale şi formele diverse care îţi desăvârşesc feminitatea.


Chişinău, str. Natalia Gheorghiu, 30. Tel.: 068 002 449
E-mail: andreicocieru@gmail.com

(Text: Daniela Caraiman. Hair-stylist: Andrei Cocieru. Make-up: Livia Cirimpei. Foto: Vitalie Sîrbu. Vestimentaţie: Küpper's Store. Loc: Buffalo Steak House.)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău