VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
O şedinţă live la CRISTIS
Decembrie 2008, Nr. 56

O şedinţă live la CRISTIS

Comentează   |   Cuprins

Pentru imaginea sa de la ultimul concert de la Chişinău, Anastasia Lazariuc a ales serviciile Salonului “CRISTIS”.

Încîntătoare ca de fiecare dată, Anastasia Lazariuc şi-a adunat prietenii şi admiratorii într-un spectacol de zile mari la Teatrul de Operă şi Balet. Mereu sclipitoare, bunică tînără, secretele frumuseţii Anastasiei Lazariuc înseamnă naturaleţe, sport şi un mod de viaţă sănătos. Ţine foarte mult la imaginea ei, mai ales la cea de scenă. De aceea, atunci cînd a decis ziua concertului la Chişinău, Anastasia a ales şi salonul care să aibă grijă de acest aspect. Meşterii de la Salonul „Cristis” au elaborat coafura şi machiajul interpretei din seara concertului.

Anastasiei Lazariuc nu-i plac transformările bruşte şi extravagante. Naturaleţea o reprezintă, atît în ceea ce priveşte machiajul, dar şi coafura. Îi plac culorile calde, deschise. Cei doi stilişti ai salonului „Cristis”, Emilia Nicovcen şi Tatiana Moraru au fost de acord cu această abordare, mai ales că Anastasia este blondă şi are pielea de culoare deschisă. Părul interpretei a fost vopsit într-o nuanţă caldă, de culoarea caramelei, care s-a potrivit şi cu ochii ei gri-verzui. La machiaj s-a optat pentru o gamă neutră de culori.

Atît coafura, cît şi machiajul au „suferit” schimbări pe parcursul spectacolului, interpreta purtînd patru ţinute în timpul serii - o rochie roşie, apoi una verde, alta bleu-marin, ultima fiind colorată în pana păunului. În funcţie de aceste ţinute, stiliştii de la „Cristis” au adaptat machiajul şi nuanţele acestuia. A fost schimbată şi culoarea rujului, care a oscilat de la bej-roz la piersic şi în final – roşu. Fermecătoare, Anastasia Lazariuc rămîne a fi un model de bun gust, eleganţă şi şic, atît de apreciat de mii de admiratori de acasă.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

demna de admirat, vocea de aur a Basarabiei...si foarte frumoasa
elena   -  
14 Decembrie 2010, 03:25
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău