VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
NovaDent- garanţia unui zâmbet perfect!
Noiembrie 2015, Nr. 136

NovaDent- garanţia unui zâmbet perfect!

Comentează   |   Cuprins

Conceput pentru a presta servicii de înaltă calitate pacienţilor săi, Centrul Stomatologic de Performanţă NOVADENT vă pune la dispoziţie cele mai moderne tehnologii și materiale pentru a vă îngriji sănătatea într-o atmosferă calmă și de maxim confort.

NOVADENT dispune de o echipă de profesionişti care caută în permanenţă să fie la curent cu ultimele cercetări şi metode de tratament și care cred într-o specializare continuă pentru a obţine rezultate de excepţie în domeniul stomatologic.

Principiul după care se ghidează fiecare specialist al Centrului NOVADENT este alegerea variantei optime de tratament individual pentru fiecare pacient, ţinând cont de dorinţele și posibilităţile acestuia.

Mai mult, spre deosebire de alte centre de profil similar, aici se practică și metoda de consultaţie combinată, a doi sau mai mulţi medici, pentru a stabili un plan de tratament corect și de eficienţă maximă.

Astăzi, Centrul Stomatologic NOVADENT prestează întreg spectrul de servicii, de la diagnostic până la restaurări complete. Clinica are o colaborare frumoasă și îndelungată cu cele mai mari companii producătoare din lume (utilaj stomatologic, consumabile). Investind în cele mai performante tehnologii și aparate de sterilizare, fiind și dealer exclusiv al companiei elveţiene „OroClean”, Novadent asigură garanţie reală la toate tipurile de lucrări, riscul de contaminare reducându-se la zero.

Bălţi, str. Decebal 101
tel: (231) 8 11 11 /// mob: (606) 8 11 11
E-mail: novadentmd@gmail.com
www. novadent.md
3531964.jpg
3531965.jpg
Centrul Stomatologic „Novadent”
Dr.-Alexandru_1.psd

 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău