VIP Magazin
29 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
NK Dent, creator de zâmbete perfecte
Noiembrie 2015, Nr. 136

NK Dent, creator de zâmbete perfecte

Comentează   |   Cuprins

Clinica reprezintă un centru de „design” al zâmbetului dumneavoastră. Un centru inovativ și dotat cu tehnologii de ultimă oră, iar în incinta acestei clinici lucrează „modelieri” de estetică dentară. Din echipa noastră fac parte nu doar simpli specialiști, dar și maeștri autentici ai stomatologiei, aceștia fiind îndrăgostiţi de profesia lor.

În sediul clinicii se află și Laboratorul tehnico-dentar, ce permite pacienţilor să vadă cum se efectuează lucrările, care este aparatajul și ce materiale sunt utilizate.

Misiunea noastră este de a dezvolta relaţii pe termen lung cu pacienţii noștri și a asigura servicii personalizate și îngrijiri oneste.

Scopul nostru este de a ajuta pacienţii noștri să obţină asistenţă stomatologică excelentă beneficiind de servicii multidirecţionale de calitate şi la preţuri accesibile.

Printre serviciile exclusive oferite de clinică sunt: faţete dentare (veneere) fabricate în incinta laboratorului clinicii. Acestea au misiunea de a oferi un zâmbet cât mai natural și frumos. Faţetele dentare se aplică luându-se în calcul specificul fiecărui pacient. Albirea dentară cu lampa ZOOM la fel este un serviciu cu efect durabil și de o calitate extraordinară. O altă procedură este protezarea minimum invazivă cu coroane din ceramică sau pe suport de zirconiu montat pe dinţi vii, modelarea CEREC CAD CAM – protezarea rapidă în două-opt ore.

Nina și Constantin Munjiu

 Sunt specialişti stomatologi calificaţi, cu studii avansate în domeniu și experienţă atât în ţară, cât și peste hotare. Domnul Munjiu și-a aprofundat cunoștinţele teoretice și practice în Rusia, Italia, Germania, Japonia. Doamna Nina este stomatologul principal al clinicii, categoria II.

Chișinău, Moldova

Str: Acad Natalia Gheorghiu 30, of.269

Tel.: +373 22 90 30 30

Mob.: +373 60 153 153

E-mail: [email protected]

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău