VIP Magazin
30 Octombrie 2020
Print
Print
Print
Print
Motivi fashion in motion şi-a desemnat regina Glamour!
Iunie 2006, Nr. 26

Motivi fashion in motion şi-a desemnat regina Glamour!

Comentează   |   Cuprins

Acţiunea petrecută în clubul People cu motto-ul  MOTIVI - FASHION IN MOTION în urma căreia trebuia să fie desemnată regina Glamour a luat sfârşit.  În fiecare noapte de vineri, timp de o lună, fotograful Serghei Tabârţa a vânat prin obiectivul aparatului de fotografiat fete frumoase şi stilate prezente în club, care purtau vestimentaţie MOTIVI. În cele din urmă, organizatorii concursului au optat pentru Nadia (manager Club Flamingo). Drept cadou, Nadia a primit o mică colecţie de haine MOTIVI, o plimbare cu limuzina prin oraş împreună cu prietenele ei şi o şedinţă foto realizată de un profesionist. În calitate de partener media al acţiunii, “VIP magazin” vă oferă şi două pagini în care Nadia prezintă Motivi la rubrica TENDINŢE.  

Seducătoarea
Roşu şi negru. Îl iubeşti, dar eşti supărată. Şi trebuie să-l faci să-ţi cadă în genunchi. Cu privirea, cu roşu, cu atitudinea. Scorul e de partea ta.

Modernă şi trendy
Poţi chiar să dai tonul săptămânii în dungi şi buline. Nu e mult. Fii îndrăzneaţă. Dungile marinăreşti nu se bat cu bulinuţele romantice, iar albul se împacă cu negrul mai bine ca niciodată. Vei fi proaspătă şi… nouă. La prânz poţi face o escapadă la o cafea. Va fi vesel. Sau seara poţi ieşi la o plimbare cu patrupedul. Fii atentă să nu provoci confuzie la trafic.

Inocenta
Preferi ploaia de alb când ţi-e sete de prospeţime. Poţi merge oriunde aşa. Şi la o întâlnire, şi la oficiu, şi în stradă.

Nebunatică la disco
 Când ţi se pare că şifonierul e gol, blugii sunt salvatori. Sandalele înalte care pun în evidenţă pedichiura perfectă şi bluza mai romantică te pot face vedeta serii într-un club. Ochelarii îţi dau un plus de mister, iar zâmbetul arată că eşti pusă pe distracţii.

Business-lady
Aşa trebuie. Ca să poţi pleca cu contractul semnat. Serioasă, impresionantă, de încredere. Nimic în plus. Cu argumentele pregătite de acasă şi cu costumul tot.

La shopping
Fusta de blug şi tricoul de viscoză negru, îţi oferă confort la shopping. Poţi alerga prin magazine, poţi proba haine. În fond, poţi să faci şi cunoştinţă în stradă, ţinuta îţi permite. Imaginea ta de fată bună şi cuminte nu va ieşi din tipar. Gentuţa cu strazuri se asortează perfect cu danteluţa de la tricou. Le poţi prefera şi seara.

Cochetă şi văratică
V-aţi împăcat. Ai uitat ce-a fost. Rochia uşoară, floroasă, îţi pune în evidenţă sentimentele, dispoziţia şi …vara. O ţinută de seară perfectă.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău