VIP Magazin
29 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
Moda (vara 2005)
Iulie 2005, Nr. 15-16

Moda (vara 2005)

Comentează   |   Cuprins

În cea mai directă transmisiune pentru cititoarele „VIP magazin”, cele mai noi tendinţe de modă, cosmetică decorativă şi multe alte lucruri utile, plăcute şi frumoase.

Culorile sezonului: O vară cu imprimeuri florale, chiar şi tropicale. Verdele deschis, pastel de roz, roşu, fuschia, variaţii de blue, eterna combinaţie de alb şi negru pentru contraste, galben. Culoarea verii este verdele, sub toate formele lui, mai ales verde smarald. O simplă gentuţă verde va oferi un aer trendy ţinutei tale.

Pantalonii: Trebuie să fie drepti, cu dungi, pescăreşti care să acopere genunchiul. Totodată, putem fi şic şi cu pantaloni cu croială mai largă, pentru un look masculin, a la Marlene Dietrich.

Fusta: Trebuie neapărat să fie largă, poate fi înflorată, cu pliuri sau uni.

Bluzele: Uşoare şi transparente. Din şifon cu manşete, pentru zilele călduroase, manşetele se pot purta ridicate 3/4. Bluzele pot fi chiar cu dungi, pentru o ţinută mai masculină.

Accesoriile: Eşarfele sunt de neînlocuit în această vară. Pot fi din şifon, cu broderii, flori. Broşele mari, decorative. Brăţările aurii.

Încălţămintea: Pantofii cu detalii şi accesorii haioase: flori, fluturi, nasturi, fundiţe, şnururi. Îi poţi accesoriza chiar tu, dacă te pricepi.

Sub fusta vedetelor

Actriţa Julia Roberts  îşi cumpără în ultimul timp lenjerie de corp fără cusături şi neapărat din bumbac. Asta pentru că asemenea articole sunt moi şi confortabile şi nu irită pielea. Mai mult, datorită microfibrei, modelele fără cusături sunt plăcute la pipăit, permit să circule aerul şi lumina, sunt ideale pentru sport şi, în plus, sunt mult mai ieftine în comparaţie cu modelele din mătase dantelate. Madonna preferă adesea să nu poarte lenjerie de corp. Ea susţine că cel mai important pentru ea e libertatea de mişcare. Corsetele, în opinia ei, sunt la fel de incomode şi nesexuale. “E suficient să îmbrac corsetul şi mi se creează impresia că nu am cu ce respira”. Vedeta hollywoodiană Demi Moore preferă sutienul push up. Datorită unei croieli speciale, acest model ridică sânii şi îi accentuează. Graţie acestui şiretlic, bustul actriţei, şi aşa voluptos, creşte în forme.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău