VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Machiajul verii 2005 verii
Iulie 2005, Nr. 15-16

Machiajul verii 2005 verii

Comentează   |   Cuprins

În pofida ploilor, vom aborda un machiaj de vară, foarte feminin. Texturi - fine, mate, asemănătoare catifelei. Pleoapa interioară se fardează cu alb. Pentru seară, putem folosi nuanţe de bronz pe pleoape, tot cu linii simple, estompate. Linia sprâncenelor - ascendentă, fină, fără accente de culoare. Obrajii se fardează central, cu nuanţe pastelate de orange sau piersică. Machiajul - fără contururi puternice, culori pastelate, mate sau uşor strălucitoare, fructate.

Privire imbatabilă - Lancôme Hypnose!

Tot ce aţi avut până acum legat de volumul genelor a fost bun, dar nu mai bun decât Hypnose! Noul tip de mascara de la Lancôme îl puteţi găsi şi la Chişinău. Lancôme a reinventat plăcerea de a vă “îmbrăca” genele în volum. Câteva mişcări de aplicare în zig-zag şi veţi avea cea mai seducătoare privire din lume!

LASHlift îţi ridică genele până la 50%!

Cea mai recentă creaţie de la MaxFactor - mascara LASHlift - a fost aplicată pentru prima dată în timpul filmărilor la “The Aviator”. Toată lumea a rămas mulţumită de noul rimel. Conţine pantenol şi un condiţioner special care vă fac genele foarte flexibile. Se aplică uşor şi se păstrează ore în şir. Încercaţi!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău