VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Lumea opticii la “MIDO 2006”
Iunie 2006, Nr. 26

Lumea opticii la “MIDO 2006”

Comentează   |   Cuprins

În intervalul 5-8 mai, curent, la Milano a avut loc cea de-a 36 ediţie a expoziţiei internaţionale de optică “MIDO”, la care au avut ocazia să vină 42 mii de vizitatori din întreaga lume. Expoziţia constituie cea mai reuşită oportunitate de a lansa noi produse, motiv pentru care “MIDO” reprezintă cel mai de anvergură eveniment din industria opticii. “MIDO 2006” a adus vizitatorilor un spectru mare de oferte din domeniul opticii, mizând mult pe inovaţii şi fiind mereu cu ochii pe ultimele tendinţe de modă.

Expoziţia este locul preferat al multor producători din industria opticii şi designeri cât priveşte lansarea oficială a unui brand. Sute de mii de perechi de ochelari pentru vedere, ochelari de soare, pentru femei, copii şi bărbaţi, pentru sportivi, tradiţionali şi inovaţionali – toate astea înseamnă ”MIDO”.

“MIDO 2006”- măiestria seducţiei

Eleganţa profundă a negrului - culoarea modei s-a reîntors prin excelenţă şi preia cu asalt formele generoase vrăjind glamour-ul misterios. Doar pentru dame! Un fir roşu - toate nuanţele de roşu în materialele speciale utilizate, detalii strălucitoare şi excluderea culorilor ordinare.Pentru şarmul etern, negrul total a fost combinat cu nuanţele vibrante de roşu, orange, verde şi modele fluorescente. Starea de spirit creată de “Made in Italy” este distinctiv seducătoare şi pentru anul 2006, monturile ochelarilor având intenţia să şocheze simţurile.

De la elegant la şicul ocazional, la ochelari de soare de mărimi mari pentru a se ”ascunde în spatele lor”, destinate să cucerească prin mister şi sofisticare. Tendinţele de Primăvară-Vară 2006 pun accentul pe accesorii, având la bază tendinţele legendarilor ani ‘60 şi, ca surpriză, şi anii ‘80 cu înclinaţia lor spre uimire şi exagerare, în special fiind vorba de culoare.

Pentru bărbaţi – super high-tech materiale, predominant pentru ochelari de soare -stilul sportiv şi urban.

La capitolul ochelari pentru vedere au ieşit în evidenţă stilurile rafinate. Ce ţine de ochelari pentru copii – forme gingaşe şi delicioase pentru ”ea” şi de supererou pentru ”el”.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău