VIP Magazin
22 Octombrie 2018
Print
Print
Print
Print
La cumpărături cu Lorena Bogza
Noiembrie 2012, Nr. 102

La cumpărături cu Lorena Bogza

Comentează   |   Cuprins

„Moda anticipează, iar eleganţa este o stare a spiritului... o oglindă a timpului în care trăim, o traducere a viitorului, care nu trebuie să fie niciodată statică”. Cam asta ar fi prezentarea vedetei care merge cu noi la cumpărături de data aceasta, Lorena Bogza, o prezenţă uluitoare şi, în acelaşi timp, cu o personalitate incredibil de puternică – o Margaret Thatcher a noastră.

Dincolo de aceste calităţi, Lorena este o femeie ale cărei frumuseţe şi rafinament  nu pot să te lase indiferent, nici măcar pentru o clipă, iar buticul „Roberto Botticelli” a avut grijă să pună la dispoziţie o colecţie minunată de rochii semnate  „Versace”, „Alberta Ferretti”, „Don Dup”, „Armani” şi „Doriani”.

Pentru că e adepta stilului romantic, elegant, clasic, Lorena ne-a mărturisit că rochiile reprezintă piesele de bază ale garderobei sale, fie că sunt de seară, mai pretenţioase, sau de zi cu zi. Fiind şi o prezenţă des întâlnită în cadrul evenimentelor mondene, aceasta are grijă să arate mereu impecabil. La început a ales să probeze o rochie neagră semnată „Don Dup”, brodată delicat, cu o notă de eleganţă aparte, care copleşeşte orice femeie şi o face să se simtă o adevărată regină a frumuseţii. Pentru un look complet, Lorena a încălţat şi o pereche de pantofi negri cu imprimeuri gold marca „John Richmond”, un brand al perfecţiunii, încălţămintea fiind o adevărată operă de artă. „Port tocuri şi, deşi unora li se va părea curios, nu mă simt bine în încălţămintea cu talpă plată”,  ne mărturiseşte Lorena în timp ce se admiră în oglinzile mari ale magazinului.  Cu o energie de nedescris, invitata noastră mai probează o rochie neagră cu nuanţe de roşu aprins semnată „Armani” şi o asortează cu botine roşii de marca „Giuseppe Zanotti”. Între timp, mai zăreşte pe rafturile stilate ale buticului o pereche de botine de culoare neagră „John Richmond” (încălţămintea acestui brand reprezintă o adevărată tentaţie pentru vedetele de la Hollywood: Madonna, Paris Hilton, Jessica Simpson etc.

Lorena mai încearcă o rochie elegantă „Alberta Ferretti”, asortată cu pantofii gri „Sergio Rossi”. Rochia se distinge printr-o linie exterioară catifelată, un look proaspăt ce conferă siluetei un aer aproape de perfecţiune. Nota de romantism şi funcţionalitate – acestea sunt secretele brandului „Alberta Ferreti”. O licărire în ochii Lorenei înseamnă că tocmai a zărit o altă rochie roz cu imprimeuri sclipitoare şi un decolteu discret. Rochia, capodoperă marca „Versace”, îi pune în evidenţă corpul de invidiat şi talia de viespe.  În timp ce se află în cabina de schimb, răspunde la întrebarea dacă se consideră o fashionistă – „Categoric, nu.  Am purtat întotdeauna haina în care m-am simţit bine şi care am considerat eu că mi s-a potrivit. Sunt destul de conservatoare, accept destul de greu tendinţele noi doar de dragul tendinţelor”…

Iar la sfârşit, Lorena probează rochia de culoare albastru deschis „Doriani”, fabricată 100% din caşmir (rochia are un stil libertin), şi o asortează cu botine de culoare albastru închis semnate „John Richmond”.  

5 sfaturi de shopping de la Lorena Bogza

1. Mergeţi la cumpărături ştiind foarte clar ce vreţi să achiziţionaţi.

2. Nu mergeţi la shopping supărate sau deprimate, pentru că veţi avea tendinţa să luaţi tot ce vedeţi.

3. Încercaţi să achiziţionaţi piese din materiale de foarte bună calitate, cu o croială cât mai simplă, pe care le veţi purta cu plăcere şi peste un an.

4. Daca vă decideţi greu, nu ar strica să aveţi un ochi critic alături. Luaţi-vă la cumpărături cea mai bună prietenă, dar căreia să-i placă shoppingul.

5. Nu vă aruncaţi să cumpăraţi piese din colecţiile noi, ele sunt întotdeauna mai scumpe. Totuşi, dacă aţi văzut ceva care v-a plăcut foarte mult, nu ezitaţi să cumpăraţi, pentru că s-ar putea ca mai apoi să nu găsiţi mărimea potrivită.

Text: Luminiţa Zbereanu. Foto: www.fotoroom.md
Mulţumim buticului „Roberto Botticelli” pentru sprijin.
Adresa: or. Chişinău,
bd. Negruzzi, 2/4( Grand Hall ), oficiul 104. Tel.: (+373 ) 60444700 ; 78444700

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

frumos articolul ) like
alyna   -  
08 Decembrie 2012, 18:02
Sus ↑
Lorena Bogza este un model de feminitate, inteligenta, sensibilitate, sex-appeal si bun simt care le lipsesc asa ziselor "vedete" din Republica Moldova. Bafta multa Lorena
Missing   -  
09 Decembrie 2012, 21:14
Sus ↑
Articol super nice! Bravo autoarei!! <3 Gya
AnhenMey   -  
10 Decembrie 2012, 20:01
Sus ↑
poopsa multumesc frumos )) Luminita )
to AnhenMey   -  
14 Decembrie 2012, 19:21
Sus ↑
interesant, ce salariu are Bogza de-shi permite asha branduri ...?
inna   -  
20 Ianuarie 2013, 01:49
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+10°